Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance adviseur erfpacht en huurcontracten

Geplaatst 15 okt. 2021
Project ID: YIS 9102848
Plaats
Zwijndrecht
Uren
16 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 nov. 2021
Einde: 1 mei 2022
Tarief
70 - 85 €/uur

Sollicitatie deadline: 27-10 11:00

 

Aantal uur: 16 uur per week voor ongeveer 3 maanden, wanneer de contracten en het advies is afgerond eindigt de opdracht

Start: z.s.m

 

Adviseur Erfpacht en Contracten

Word jij enthousiast van het op orde brengen van ingewikkelde zaken? Kun jij als geen ander structureren? Wil jij ons helpen beter in control te zijn? Dan hopen we dat je reageert op deze opdracht!

 

Waar kom je te werken?

Organisatie

Je komt te werken bij de gemeente Zwijndrecht, waar gewerkt wordt aan de ambities uit het raadsprogramma 'Krachtig Zwijndrecht'. Samen met partners en inwoners werken we aan het versterken van onze bevolkingssamenstelling en het aantrekkelijk houden van de leefomgeving.

Onze organisatie is in ontwikkeling. We geloven dat de rol van de overheid verandert en stimuleren daarom de samenwerking met inwoners, ondernemers en maatschappelijke partners bij de uitvoering van ons werk. We gaan uit van de kracht van de samenleving bij het beantwoorden van maatschappelijke vraagstukken. 

 

De afdeling

Je voert de werkzaamheden uit vanuit de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. De werkzaamheden van deze afdeling beslaan de volle breedte van het ruimtelijk domein. De afdeling is verantwoordelijk voor zowel (strategische) beleidsontwikkeling als voor een deel van de uitvoering daarvan. De afdeling bestaat uit twee teams: Ruimtelijke Ordening en Beleid & Accounts.

 

Wat ga je doen?

Op verschillende manieren maken bewoners en ondernemers gebruik van gronden van de gemeente Zwijndrecht. Er zijn door de jaren heen diverse koop-, huur- en erfpachtovereenkomsten opgesteld. Het beheer van deze contracten en de bijbehorende budgetten is versnipperd door de organisatie belegd. Er is behoefte aan één overzicht, zodat helder is welke afspraken er zijn gemaakt en wat er gedaan moet worden om deze afspraken na te komen. 

 

We vragen jou onder andere de volgende werkzaamheden te verrichten:

·       Zorgen voor de juiste financiële afhandeling van deze contracten voor het jaar 2021. Denk hierbij aan indexatie en het doorberekenen van zakelijke lasten door middel van conceptnota's.

·       Opvragen en op orde brengen van de lopende contracten en de financiële administratie.

·       Een advies schrijven over hoe deze taken in de toekomst binnen de gemeentelijke organisatie belegd kan worden.

 

Wat bieden we jou?

We bieden een opdracht van 3 maanden voor 16 uur per week. Mochten de werkzaamheden eerder afgerond zijn dan eindigt de opdracht eerder.

 

Wat neem je mee?

·       Minimaal drie jaar recente relevante werkervaring;  

·       Minimaal HBO werk- en denkniveau;

·       Ervaring met contractbeheer;

·       Kennis van- en affiniteit met financiële administratie.

 

Om deze functie goed te kunnen vervullen, wordt van je verwacht dat je nauwkeurig bent en oog hebt voor detail. Jij kan goed ordenen en structureren. Daarnaast kun je zelfstandig werken en zoek je proactief de informatie die je nodig hebt.  

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten