Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance adviseur economie (zzp)

Geplaatst 12 aug. 2022
Project ID: YIS 9119334
Plaats
Oirschot, Noord-Brabant
Uren
24 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 29 aug. 2022
Einde: 13 mrt. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 18 aug. 2022 12:00

Startdatum: z.s.m.

Duur: 6 maanden

Urenomvang: 24 uur per week

Richtlijntarief € 85,00

Thuiswerken: hybride werken.

 

 

Gemeente Oirschot

Oirschot is een unieke gemeente binnen de Brainportregio en De Kempen. Wij zijn rijk aan prachtig erfgoed en verrassende natuurgebieden. Vanuit onze kernboodschap: ‘Monumentaal, ondernemend en groen, daar voelt de MENS zich thuis’ werken we eraan om onze gemeente levendig en leefbaar te houden voor inwoners, bedrijven en toeristen. We zoeken de verbinding met de samenleving en ondersteunen goede initiatieven. Ook vinden we het belangrijk dat iedereen mee kan doen in onze gemeente. Een mooie, schone, hele en veilige gemeente vinden we erg belangrijk.

 

Voor de afdeling Ondernemen & Ontwikkelen zoeken wij een enthousiaste Beleidsmedewerker/adviseur Economie voor 24 uur per week

 

Wat ga je doen?

Als beleidsmedewerker ben jij het aanspreekpunt en adviseur op je vakgebied. Je toont ambitie en visie voor de gemeente, formuleert beleid en zet dat om in concrete resultaten en acties. Vanuit je functie vertaal je ons profiel, als de ‘levend erfgoedgemeente’ van de Brainport! in de opgaven op het gebied van Economie.

Je vertegenwoordigt onze gemeente in de regio waar we ons gezamenlijk en langjarig inzetten voor versterking van de Brainporteconomie.

Met name werk je in het Stedelijk Gebied Eindhoven waar het accent ligt op het gezamenlijk tot stand komen van de programmering bedrijventerreinen. Je draagt gezamenlijk bij aan de agenda van Brainport City op het gebied van o.a. werklocaties, detailhandel en arbeidsmarkt. 

Daarnaast maak je een dag in de week deel uit van het regionale ‘1-loket’ waar de vestigingsvragen van bedrijven voor de regio binnenkomen. Je weet strategisch te schakelen tussen het regionale en lokale belang.

Je werkt zelfstandig en zet je voor Oirschot o.a. in als Bedrijvencontactfunctionaris en de coördinatie van het Project Westfields Fase III. 

Je bent dus ook bezig met de (her)ontwikkeling van bedrijventerreinen binnen de gemeente. Je bent je bewust van de ketenpartners en de rol van het onderwijs in het speelveld Economie.

Je werkt nauw samen met andere collega’s op het gebied van Wonen, Ruimte en Transitie Landelijk Gebied. 

 

 

Wie zoeken we:

  • Een schaker die zich weet te laveren tussen alle overlegtafels met resultaat in het achterhoofd. Je onderhandelt graag en kunt zelfstandig je werk organiseren.
  • Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau.
  • Je hebt een brede maatschappelijke kijk en interesse en zet je graag in voor de publieke zaak. Je bent proactief en je bewust van het regionaal beleid en landelijke ontwikkelingen.
  • Ervaring met werken binnen regionale verbanden (b.v. SGE) is een pre.

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten