Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance adviseur digitale dienstverlenging/webmaster (zzp)

Geplaatst 14 feb. 2022
Project ID: YIS 9109454
Plaats
Heeze
Uren
8 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 23 feb. 2022
Einde: 1 jun. 2022
Tarief
55 - 65 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 21 feb. 2022 16:00

Deadline sollicitatie: 21-02-2022 14:00 uur

Startdatum inzet: zo snel mogelijk

Einddatum inzet: juni 2022

Tarief: 65€/uur (eventueel hoger mogelijk als jouw profiel dit rechtvaardigt).


Project: 

In samenwerking met de 2 andere A2-gemeenten Valkenswaard en Cranendonck worden de gemeentelijke websites doorontwikkeld en krijgen we een nieuw CMS. Ook de applicatie waarin we onze producten & diensten ontsluiten wordt vernieuwd. Dit betekent dat we alle content van beide systemen moeten overzetten. Om deze uitdagende klus te klaren, zoeken we adviseur dienstverlening die stuurt op de digitale toegankelijkheid en zorgdraagt dat de productredacteuren hiervan bewust zijn bij het plaatsen van content.


 

Wat ga je doen:

 

Je coördineert en ondersteunt de product- en webredacteuren bij de contentmigratie en maakt waar mogelijk een kwaliteitslag. Indien nodig steek je zelf je handen uit de mouwen. In alles wat je doet, zet je onze inwoners en ondernemers centraal en weet je wat zij nodig hebben op het vlak van digitale dienstverlening en informatie. Je weet de diensten en producten van de gemeente naadloos te vertalen naar onze website en onze doelgroepen te bereiken. Daarnaast heb je oog voor de workflow in relatie tot de systemen erachter. Ook wordt verwacht dat je adviseert hoe de website toegankelijk kan worden gemaakt en voldoet aan digitale toegankelijkheid.


 

Jij neemt mee: 

 

• Je hebt ervaring met verschillende content managementsystemen en kennis van webtechnieken.

• Je hebt een goede taalbeheersing en kunt webteksten van anderen beoordelen en verbeteren.

• Je bent een oplossingsgerichte denker en doener met uitstekende coördinerende vaardigheden.

• Je vindt het leuk om mensen te coachen en te adviseren.

• Je kunt goed plannen, prioriteiten stellen en organiseren.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten