Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance adviseur communicatie (zzp)

Geplaatst 23 aug. 2023
Project ID: YIS 9138500
Plaats
Panningen, Hybride
Uren
24 uur/week
Periode
4 maanden
Start: 4 sep. 2023
Einde: 31 dec. 2023
Tarief
54 - 80 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 29 aug. 2023 12:00

Startdatum: 4-9-2023

Einddatum: 31-12-2023

Uren per week: 24

Functieschaal: 10

Tarief: 54 - 68.5 €/hr



Jouw nieuwe functie:


Je bent een belangrijke adviseur voor het bestuur en de organisatie. Je adviseert minimaal één wethouder en je bent betrokken bij projecten en thema’s. Samen met collega’s geef je vorm aan de positionering en profilering van deze thema’s. Bijvoorbeeld wonen, het landelijk gebied, duurzaamheid, onderwijshuisvesting, arbeidsmigranten of het sociaal domein. Je denkt mee over positionering, reputatie en identiteit van de gemeente Peel en Maas en brengt hierbij nieuwe ideeën in. Je draagt bij aan het communicatiever maken van de organisatie en je vertelt ‘het verhaal van Peel en Maas’. Je weet goed te balanceren tussen advisering en uitvoering. Immers, succesvolle communicatie is zowel denken als doen. 

Je bent een verbinder die de dwarsverbanden van thema’s doorziet en makkelijk de samenwerking opzoekt, zowel binnen het team en de organisatie als daarbuiten.  

Je werkt intensief samen in een team van 10 communicatiecollega’s met elk hun eigen rol en deskundigheid. Van jou verwachten we naast je adviseurskwaliteiten ook dat je een actieve bijdrage levert aan de doorontwikkeling van ons team en onze communicatie.



Onze ideale kandidaat:


  • Is een verbinder die politiek sensitief is en graag praat over de dingen die er toe doen;

  • Houdt overzicht en weet de balans goed te bewaken;

  • Zet samen met anderen de schouders eronder;

  • Is nieuwsgierig en geniet van het samenspel;

  • Ziet kansen en risico’s, denkt in scenario’s en durft initiatief te nemen;

  • Is in het bezit van een HBO-diploma communicatie of journalistiek en heeft bij voorkeur minimaal drie jaar ervaring in een communicatiefunctie, bij voorkeur bij de (semi-)overheid.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten