Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance adviserend coordinator IV (zzp)

Geplaatst 1 feb. 2024
Project ID: YIS 9149328
Plaats
Delft
Uren
28 uur/week
Periode
1 jaar
Start: 26 feb. 2024
Einde: 27 feb. 2025
Tarief
70 - 100 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 6 feb. 2024 17:00

Uren per week: 28,00

Standplaats: Delft

Max tarief: € 93,00

Startdatum inzet: 26-2-2024

Einddatum inzet: 27-2-2025


Tijdelijk Tolvrij

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat heeft voor twee aanlegprojecten besloten dat een deel van de financiering voortkomt uit tolheffing.

Deze projecten zijn de realisatie van de A24 Blankenburgverbinding tussen de A15 en de A20 bij Rotterdam (BBV) en deverlenging en verbreding van de A15 en A12 bij Arnhem (ViA15). De kaders voor tolheffing zijn verwoord in de Wet Tijdelijke Tolheffing(TTH).

Het Directoraat Generaal Mobiliteit (DGMo) heeft de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) benoemd tot Tolheffer enRijkswaterstaat (RWS) opdracht gegeven een aantal wegbeheerderstaken te realiseren die voorwaardelijk zijn voor TTH. Eén van deze taken is het uitvoeren van een vrijstelling van tolheffing bij calamiteiten die voldoen aan de criteria van een nog op te stellen MinisterieleRegeling.

SPIN

Het Systeem voor Planning en Informatie Nederland (SPIN) stelt gebruikers in staat informatie over uit te voeren wegwerkzaamheden in tevoeren, benodigde controles uit te voeren, goedkeuringsmomenten vast te leggen en data te presenteren. SPIN ondersteunt hoofdzakelijkde processen uit het primaire proces Verkeersmanagement hoofdwegennet. Het proces Verkeersmanagement hoofdwegennet (VM HWN)betreft de Rijkswegen van Nederland (hoofdwegennet).



Project advies en technische IV sturing t.b.v. 2 projecten te weten: Tijdelijk Tolvrij en een deelproject van SPIN te weten: Brondata



  • Uitvoering en technische coördinatie deelproject SPIN. Reviewen van technische IV documenten. Technische IV richting bepalen voor het deelproject. Stakeholdermanagement

  • Opleveren restpunten Tijdelijk Tolvrij zoals (maar niet uitputtend) het opstellen van de beheerdocumentatie en het maken en vastleggen van serviceafspraken (SLA, DAP, OLA)

  • Voorbereiden, opstellen plan en uitvoeren van de ketentest Tijdelijk Tolvrij.

De ideale kandidaat beschikt over de volgende functie eisen:


  • Kandidaat heeft meer dan 5 jaar ervaring met beoordelen van IV architectuur

  • Kandidaat heeft meer dan 5 jaar ervaring met het leiden van complexe projecten. Bij voorkeur bij  de overheid

  • Kandidaat heeft meer dan 3 jaar ervaring met gegevensmanagement

  • Ervaring met complexe projecten met omvangrijk stakeholdersveld

  • Ervaring in het verkeersmanagement domein


Aanvullende kennis:


  • Kennis van RWS CIV & RWS VWM

  • Kennis van Prince2

  • Kennis van tolsystemen en planningssystemen

  • Kennis van verkeersmanagement in het algemeen


​​​​​​​Aanvullende wensen:


  • Ervaring met projecten bij de overheid


Je dient per direct 3,5 dagen per week beschikbaar te zijn



 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten