Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance adresonderzoeker burgerzaken (zzp)

Posted Jun 13, 2022
Project ID: YIS 9114070
Location
Almere , Flevoland
Duration
5 maanden
(Aug 8, 2022 - Dec 31, 2022)
Hours/week
32 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Jun 21, 2022 10:00 AM

Startdatum inzet: 8-8-2022 (of in overleg)

Einddatum inzet: 31-12-2022 (in overleg)

Uren per week: 32 (is bespreekbaar). 

 

 

Deze rol van Adresonderzoeker staat open vanwege toenemende caseload op de afdeling. 

We zoeken iemand met aantoonbare ervaring als Adresonderzoeker binnen de gemeente/overheid. Dit is dan ook een harde eis, er is ruimte om iemand in te werken maar niet om het vak van Adresonderzoeker te leren.

Graag voorstellen met marktconform tarief. 

 

1) Benodigde devices worden niet verstrekt door de opdrachtgever

2) Stardatum is ivm vakanties in overleg

3) VOG is vereist om te starten

4) Uren en opdrachtperiode in overleg

 

 

De functie

 

Als adresonderzoek van het cluster onderzoeksbureau houd je je onder meer bezig met adresonderzoeken, aanvragen briefadres en de afhandeling van bezwaar en klachten. Deze werkzaamheden zijn nauw verbonden met het werkveld van verhuizingen, huisbezoeken van onze toezichthouders BRP en andere processen van Burgerzaken. De toekenning of afwijzing van een aanvraag briefadres kan grote maatschappelijke impact hebben, dus jouw zorgvuldige afweging heeft gewicht. De belangrijkste pijlers van jouw werk zijn dienstverlening, het zorgen voor correcte gegevens in de BRP, maatwerk en fraudepreventie. 

 

De werkomgeving

De essentie van onze dienstverlening is dat ze weliswaar door wet- en regelgeving wordt bepaald, maar dat een inwoner meer is dan een servicenummer. Dan zoeken we de grenzen op. In ons werk zijn we daarom hartelijk, slagvaardig, inventief en betrouwbaar. Als het niet kan zoals het moet, dan moet het soms maar zoals het kan. We blijven innoveren.

 

Tijdens het inwerken zal je regelmatig op het Stadhuis van Almere aanwezig zijn, daarna kan in overleg thuisgewerkt worden.

 

 

Wie ben jij?

  • Wij zoeken een nieuwe collega die bekend en ervaren is met Key2burgerzaken en Djuma (pré, geen harde eis).
  • Je bent bekend met de Wet BRP.
  • Je werkt op MBO+ niveau.
  • Je hebt ervaring als adresonderzoeker.
  • Je spreekt en schrijft goed en duidelijk Nederlands en spreekt een tweede vreemde taal. Daarnaast sta je stevig in jouw schoenen en ben je nieuwsgierig, creatief en onderzoekend. Nauwkeurigheid, flexibiliteit, stressbestendigheid en analytisch vermogen zijn ook belangrijk. 
  • Je bent communicatief sterk en in staat ook zwaardere gesprekken te voeren. Als gemeente Almere willen we een heldere en leesbare schrijfstijl voor al onze schriftelijke communicatie. Je bent daarom in staat om je teksten aantrekkelijk te maken en deze goed af te stemmen op de ontvanger. Het schrijven en vertalen van teksten naar Eenvoudig Nederlands (B1-niveau) is voor jouw een bekend terrein. 
  • In de samenwerking neem je een professionele houding aan en je omarmt de kernwaarden van de gemeente Almere. Door optimaal samen te werken met je collega’s weet je tot optimale resultaten te komen. Het werkveld van Burgerzaken is zeer dynamisch en geen dag is hetzelfde. Je doet het werk voor de inwoners en de stad Almere dus je denkt vooral in oplossingen.  

Similar projects

+ Search all projects