Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance administratief medewerker VTH (zzp)

Geplaatst 6 sep. 2022
Project ID: YIS 9120336
Plaats
Eersel, Noord-Brabant
Uren
10 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 10 okt. 2022
Einde: 31 dec. 2022
Tarief
45 - 50 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 3 okt. 2022 10:00

Startdatum: zo snel mogelijk

Einddatum: 31-12-2022

Werklocatie: Dijk 15 5521AW Eersel

Aantal uren per week: 8 tot 12

Aantal dagen per week: 3

 

De afdeling VTH De Kempen van de Samenwerkende Kempengemeenten is voor de periode tot en met 31 december 2022 voor ca. 8-12 uur per week op zoek naar een administratief medewerk(st)er VTH.

 

Jouw taken

  • Je helpt en ondersteunt de huidige administratief medewerkster bij het team Beleid & Juridisch met een diversiteit aan administratieve taken, zoals het inboeken van de post, verdelen van het werk, het maken van dossiers en het archiveren van stukken.
  • De tijdelijke noodzaak voor deze ondersteuning is het gevolg van een combinatie van de implementatie van een nieuw registratiesysteem (Power Browser) en een grote werkvoorraad.

 

De functie is bij uitstek geschikt voor een collega die op dit moment parttime werkt en het leuk vind om tijdelijk wat extra uren te kunnen werken.

 

Jouw profiel

Wij zoeken bij voorkeur iemand met relevante administratieve werkervaring. Een grote mate van zelfredzaamheid is gewenst. Daarnaast is bij het werken met vooral juridische documenten een hoge mate van accuratesse vereist. Dit in combinatie met gestructureerd en georganiseerd kunnen werken.

De dagen waarop je werkt worden in overleg bepaald. 

Als je ervaring hebt met applicaties zoals Corsa en PowerBrowser is dat mooi meegenomen!

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten