Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance administratief medewerker naleving (zzp)

Geplaatst 19 aug. 2022
Project ID: YIS 9118936
Plaats
Eindhoven, Noord-Brabant
Uren
36 uur/week
Periode
4 maanden
Start: 31 aug. 2022
Einde: 31 dec. 2022
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 26 aug. 2022 14:00

Start: zo snel mogelijk

Duur : 31-12-2022

Uren: 36 uur per week

Inschaling: schaal 6

tarief: passend bij werkervaring

 

 

Voor de veiligheidsregio zijn we op zoek naar een administratief medewerker Naleving,

 

Waarom we jou niet kunnen missen

Ben jij een kei in het verrichten van organisatorische, secretariële en administratieve werkzaamheden ter ondersteuning van het management en/of medewerkers van de sector risico- en crisisbeheersing? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Hoe jij bijdraagt vanuit de afdeling Naleving

·        Je zorgt voor het inboeken, verwerken, indelen en muteren van ‘Zaken’ zoals adviesaanvragen, inspecties en veiligheidsexpedities (GNBB), in de desbetreffende applicaties.

·        Je zorgt voor het aanmaken van nieuwe dossiers en het op orde houden van dossiers. Denk hierbij aan het uitzoeken en opschonen van dossiers.

·        Je plant interne en externe afspraken voor het sectormanagement en sector medewerkers met management of medewerkers van de eigen organisatie, ketenpartners, bevoegd gezagen, of inrichtingshouders, zoals afdelingsoverleggen, sectoroverleggen en sectorbijeenkomsten.

·        Je notuleert en houdt actielijsten en besluitenlijsten bij.

·        Je maakt inkooporders in de desbetreffende financiële applicatie.

·        Je beheert en onderhoudt werkinstructies en procedures.

·        Je komt met voorstellen om de administratieve procedures en voorschriften te verbeteren.

 

Wat je van ons mag verwachten

Onze cultuur is informeel, maar professioneel. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en de ruimte om je functie zelfstandig uit te voeren. We stimuleren je om je kennis te verbreden, ook buiten je functiegrenzen. Je werkt samen met leuke collega’s die vol energie gaan voor hun vak. Werken bij de veiligheidsregio Brabant-Zuidoost betekent ook:

·        Een dynamische werkomgeving, die je iedere dag nieuwe kansen biedt om je te ontwikkelen en vernieuwen.

·        Werken met behulpzame collega’s waar je veel van kunt leren, maar die ook graag van jou willen leren.

·        Een goede balans tussen werk en privé, met flexibele werktijden en werkplekken over de hele regio. Je krijgt ook de nodige faciliteiten om thuis te kunnen werken.

·        Een groot netwerk aan collega’s van andere Veiligheidsregio’s, maar ook van netwerkpartners.

 

 

Voor jou heel herkenbaar

Onze missie zorg voor veiligheid past bij je. Je herkent je in de kernwaarden van de organisatie: behulpzaam, deskundig, daadkrachtig en gericht op samenwerken.

·        Je hebt aantoonbaar MBO werk- en denkniveau

·        Je bent vaardig in het gebruik van Office pakketten, zoals Outlook, Excel en Word.

·        Je bent vaardig in het gebruik van ondersteunende applicaties zoals het Zaaksysteem, Objectkernregistratie, Document kernregistratie, Financieel systeem, Intranet en Huisstijlsysteem.

·        Je bent communicatief vaardig.

·        Je bent sterk in plannen en organiseren.

·        Je bent zelfstandig en initiatiefrijk.

 

Wat wij doen

Nederland telt 25 veiligheidsregio’s. Veiligheidsregio’s moeten de inwoners van Nederland beter beschermen tegen rampen en crises. Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost (VRBZO) is de veiligheidsregio voor Zuidoost-Brabant. In onze organisatie werken brandweer en GHOR samen om incidenten en rampen te voorkomen, te beperken en te bestrijden. Dit doen we voor en samen met de 21 gemeenten in ons werkgebied en met de mensen die hier wonen of verblijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten