BIZOB

Freelance administratief medewerker grondzaken (zzp)

Geplaatst 3 okt. 2023
Project ID: YIS 9140471
Plaats
GELDROP
Uren
32 uur/week
Periode
2 maanden
Start: 16 okt. 2023
Einde: 31 dec. 2023
Tarief
45 - 54 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 9 okt. 2023 14:00

Startdatum: 16-10-2023

Einddatum: 10-12-2023

Werklocatie: De Meent 1 Geldrop

Aantal uren per week: 32

Indicatief / richtlijntarief bij schaal 8 en senioriteit: 54 euro per uur

Senioriteits niveau: medior

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Als medewerker Grondzaken vind jij je uitdaging in het helpen van je collega’s en inwoners met alles wat te maken heeft met grond. Je hebt een enorm breed instrumentarium dat je kan inzetten bij een heel divers takenpakket. Je ziet het als een sport om hierbij de juiste weg te bewandelen, het juiste instrument te gebruiken, de mensen goed te bedienen en daarnaast ook nog alles goed en overzichtelijk geadministreerd te hebben.

 

Je komt terecht op de afdeling Ruimte, team beleid en strategie van gemeente Geldrop-Mierlo. Ons team bestaat uit 24 collega’s en de taakvelden Volkshuisvesting, Economie en toerisme, Grondzaken en Stedenbouw.

Het betreft de (administratieve) ondersteuning van de collega’s bij de volgende werkzaamheden:

·      Je stelt (huur)contracten op en voert de verhuuradministratie. Je stemt af met de betrokken partijen en klanten. Deze contracten verwerk je in het contractenbeheerprogramma TotalLink.

·      Samen met je collega’s werk je aan het aan- en verkopen van groenstroken, ben je medeverantwoordelijk voor de verhuur van enkele woonwagenlocaties en ben je mede-aanspreekpunt voor aangekochte panden.

·      Je biedt ondersteuning bij de totstandkoming en het afhandelen van anterieure overeenkomsten.

·      Je verwerkt overeenkomsten en betalingen in overzichten en je houdt een aan- en verkooplijst bij (ook de lopende opties). Hierbij bewaak je ook (financiële) termijnen uit overeenkomsten.

·      Uiteraard verricht je ook overige voorkomende (financiële) administratieve werkzaamheden zoals het versturen van facturen en het klaarmaken van stukken voor de notaris.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten