Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance administratief en secretarieel medewerker (zzp)

Geplaatst 17 nov. 2022
Project ID: YIS 9123977
Plaats
Venray, Limburg
Uren
36 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 22 nov. 2022
Einde: 1 mrt. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 21 nov. 2022 13:00

Startdatum: zsm

Duur opdracht: tot 1 maart 2023

Uren p week: 36 uur per week

Functieschaal: 6

Tarief: indicatie € 45

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

 

Wat je gaat doen Jouw functie is zeer veelzijdig. De werkzaamheden richten zich in z’n algemeenheid op allerlei administratieve processen voor het Werkplein. Bij de administratie komen alle nieuwe aanvragen voor diverse uitkeringen binnen. Jij zorgt ervoor dat deze op de goede wijze verwerkt worden in Suite en gekoppeld en gearchiveerd in Corsa. Daarnaast is er nog een behoorlijke achterstand in het correct archiveren van reeds afgehandelde aanvragen, zoals de energietoeslag. Deze pak je zelfstandig op om alsnog correct te verwerken. Door de grote werkvoorraad is er nauwelijks ruimte voor begeleiding, dus zul je vrij snel zelfstandig aan de slag moeten kunnen. Op basis van jouw kennis en ervaring draag je ook actief bij aan de doorontwikkeling van het team.

 

Wie jij bent

• Net als de rest van het team ben jij een fijne collega die zich inzet om de participatiewet correct uit te voeren. 

• Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als administratieve kracht binnen een vergelijkbare omgeving in het sociaal domein. 

• Je hebt MBO werk- en denkniveau en kunt de beschreven werkzaamheden uitvoeren. 

• Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. 

• Andere belangrijke competenties waarin jij jezelf herkent zijn: flexibel, communicatief vaardig, klantgericht, nauwkeurig en resultaatgericht. 

• Je hebt ervaring met Suite voor Sociaal Domein van Centric (voorheen GWS), Corsa en andere reguliere applicaties, zoals outlook, word, Excel, etc..

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten