Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance administratie medewerker belastingen (zzp)

Geplaatst 8 apr. 2022
Project ID: YIS 9112780
Plaats
Heeze
Uren
32 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 18 apr. 2022
Einde: 15 jul. 2022
Tarief
Onbekend

Startdatum: 18-4-2022

Einddatum: 15-7-2022 (afhankelijk van de ontwikkelingen in het werkveld kan een verlenging tot de mogelijkheden behoren)

Urenomvang: 32 uur per week

Richtlijntarief: € 50,00

Sluitingsdatum: 14-4 om 12.00 uur (let op: geschikte kandidaten worden meteen bij binnenkomst voorgesteld bij opdrachtgever).

 

Functieomschrijving + functie eisen:

  • Je draagt zorg voor de tijdige en correcte verwerking van administratieve gegevens, zoals subjectgegevens (NAW-gegevens) en Kadastrale gegevens.  
  • Je voert diverse administratieve werkzaamheden uit op het gebied van de gemeentelijke belastingen waaronder het verwerken van mutaties t.a.v. de aanslagen rioolheffing, afvalstoffenheffing of de bevolkingsadministratie en het Kadaster, etc. Daarnaast lever je een bijdrage aan het opleggen van diverse andere gemeentelijke belastingen en heffingen zoals de parkeerbelasting, reclameheffing, precarioheffing en toeristenbelasting.
  • Je handelt bezwaren voor afvalstoffen-, reinigings- en rioolheffing af.
  • Je beheert en controleert diverse sub administraties en de daarin opgenomen gegevens. Hiervoor stel je overzichten op. Op basis van deze gegevens rapporteer je aan interne en externe partijen. 
  • Je voert overleg en correspondentie met derden inzake opgelegde belastingaanslagen en daaruit voortvloeiende bezwaarschriften.

 

Belangrijke eigenschappen:

·       Nauwkeurig, accuraat en resultaatgericht werken met aandacht voor onze klant en collega’s

·       Snel zelfstandig inzetbaar en op zeer korte termijn een bijdrage kan leveren aan de werkzaamheden en resultaten van het cluster

 

Kennis van ons belastingenpakket (VRiS) is een pre.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten