Gemeenteprojecten

Freelance Accountmanager WABO

Geplaatst 8 okt. 2021
Project ID: YIS 9102509
Plaats
Groningen
Duur
1 jaar
(18 okt. 2021 - 16 okt. 2022)
Uren/week
32 hrs/week
Tarief
Unknown

Sollicitatie deadline: 14-10 12:00

32 uur in de week, start 18-10

 

De Accountmanager Wabo:

 

·     verstrekt specifieke informatie aan belanghebbenden over o.a. (ter visie gelegde) bestemmingsplannen en omgevingsvergunningen;

·     geeft algemene informatie m.b.t. stedenbouwkundige plannen, diverse vergunningen, ontheffingen en inspraakprocedures, (in voorbereiding zijnde) projecten, wetgeving enz.;

·     bent verantwoordelijk voor de intake, (voor)

   behandeling en tijdige afdoening van meldingen en aanvragen voor o.a. bouw-, sloop-, monument- en reclamevergunningen en functiewijzigingen;

·     toetst alle meldingen en aanvragen aan bestemmingsplannen en gemeentelijke beleidsregels;

·     bent verantwoordelijk voor de te volgen juridische procedures, vertegenwoordigt de gemeente bij bezwaarprocedures, stelt verweerschriften op en voert verweer bij de voorzieningenrechter (eventueel samen met de jurist of senior);

·     hebt de uitdaging om in één keer een eenduidig advies aan de belanghebbenden door te geven, daarvoor analyseer je de adviezen van de diverse interne en externe adviseurs.

 

 

Wij vragen

 

·       een afgeronde HBO-opleiding (bij voorkeur Bouwkunde, Planologie of Rechten);

·       een afgeronde opleiding ‘Ambtenaar Bouw- en Woningtoezicht

1 en 2’;

·       ervaring met vergunningverlening in de bouw;

·       ervaring met vergunningverlening milieu is een pré.

 

Competenties

 

Zelfstandig |        Je moet zelfstandig besluiten kunnen nemen, waarbij er sprake kan zijn van tegenstrijdige belangen.

Communicatief | Je hebt veel contact met burgers en bedrijven. Je stelt verweerschriften op, die juridisch kloppen en begrijpelijk voor de aanvrager zijn.

Klantgericht | Je probeert tot een oplossing te komen die voor iedereen acceptabel is.

Stressbestendig | Het is belangrijk dat je stevig in je schoenen staat. Je bent soms de boodschapper van slecht nieuws. Daarnaast wordt er regelmatig onder tijdsdruk gewerkt, vanwege de vastgestelde wettelijke termijn voor het verlenen van vergunningen. 

 

Functie is voor 32-36 uren per week, de functie is voorlopig ingedeeld in de HR21 normfunctie medewerker beleidsuitvoering I (schaal 10). Salaris zal passen bij ervaring.

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

 

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten