Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance accountmanager onderwijs huisvesting (zzp)

Geplaatst 24 apr. 2023
Project ID: YIS 9132506
Plaats
Lisse, Hybride
Uren
24 uur/week
Periode
10 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 14 apr. 2024
Tarief
72 - 95 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 26 jul. 2023 17:00

Startdatum: zsm

Duur: 1 jaar met de optie voor verlenging met 1 jaar

Tarief range: medior 72-82

Aantal uren: 20-24

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Accountmanager onderwijshuisvesting HLTSamen

Intro

Drie gemeenten, vijf dorpen met meer dan 80.000 inwoners; 60 km2 kernen, woonwijken, polders, wegen en uitgestrekte bollenvelden die in het voorjaar een explosie van kleur zijn. Goed bereikbaar vanuit plaatsen als Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer en Hoofddorp. En dichtbij steden als Haarlem, Den Haag en Leiden. Hier werkt HLTsamen. Met zijn 470’en werken voor Hillegom, Lisse en Teylingen. We adviseren de bestuurders van deze gemeenten én voeren de gemaakte keuzes uit. We zijn groot genoeg om specialist te kunnen zijn, en klein genoeg om zichtbare impact te hebben in de gemeenten waar we werken. We bundelen kennis en menskracht. Zo helpen we de ruim 80.000 inwoners van onze gemeenten vooruit. We zijn creatief in de oplossingen die we bieden. Ook jouw ideeën en initiatieven zijn daarin zeer welkom! We zijn volop in ontwikkeling. Daardoor zijn er mooie kansen voor jou en ons om echt het verschil te maken.

                                                                                 

Wie zijn wij

Duurzame en gezonde onderwijsgebouwen waar de jeugd van onze drie gemeenten zich thuis voelt en zich optimaal kan ontwikkelen? Dat is waar jij je, samen met de schoolbesturen en andere maatschappelijke partners, graag hard voor maakt.

In de afgelopen jaren zijn in onze drie gemeenten diverse initiatieven voor nieuwbouw, renovatie en uitbreiding van onderwijslocaties ontwikkeld en gerealiseerd. En ook in de komende jaren investeren we in goede onderwijshuisvesting.

Wat ga je doen

Als accountmanager onderwijshuisvesting ben jij -samen met je collega accountmanager- verantwoordelijk voor de vormgeving van de gemeentelijk zorgplicht voor onderwijshuisvesting.



Dat betekent dat jij:

·        In samenwerking met de schoolbesturen het integraal huisvestingsplan (IHP) opstelt en zorg draagt voor bestuurlijke afstemming en besluitvorming.

·        Regie voert over de uitvoering van het IHP en rapporteert over de voortgang en de resultaten aan het bestuur

·        De jaarlijkse cyclus huisvestingsprogramma Beschikkingen opstelt voor de investeringsopgaven en toeziet op de naleving daarvan door de schoolbesturen

·        Als opdrachtgever optreedt als het bouwheerschap bij de gemeente berust. Je zorgt dan voor afstemming over de voortgang en het resultaat met het schoolbestuur. De uitvoering van het project beleg je bij een projectleider.

·        Ervoor zorgt dat voor de onderwijsgebouwen, die nu nog in eigendom zijn van de gemeente, huur- of gebruiksovereenkomsten zijn opgesteld en dat de huurders en gebruikers deze overeenkomsten naleven. Verder zorg je ervoor dat het juridisch eigendom van deze panden in de komende jaren in handen komt van de schoolbesturen.

·        Je jaagt de uitvoering aan en betrekt belangrijke partners, waarbij ook inwoners, hierbij.

·        Je brengt de plannen in procedure en organiseert (informatie)bijeenkomsten.

·        Je bewaakt de voortgang en budgetten vanuit de gemeente.

·        Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het programma onderwijshuisvesting.

·        Je signaleert en analyseert ontwikkelingen en trends die van invloed zijn op onderwijshuisvesting.

·        Je draagt bij aan de oplossing voor uiteenlopende vraagstukken binnen het vakgebied onderwijshuisvesting.

·        In onze eigen organisatie werk je nauw samen met beleidsmedewerkers op het gebied van onderwijs, opvang, jeugd(zorg), sport en ruimtelijke ontwikkeling. Jullie wisselen informatie uit. Je vertaalt die naar jouw eigen werkveld en draagt, waar nodig, ook bij aan de ontwikkeling van beleid en strategie die je collega’s ontwikkelen en aan gemeente brede thema’s, zoals duurzaamheid

Wat breng je mee?

  • HBO werk en denkniveau

  • Overtuigingskracht

  • Goede communicatieve vaardigheden

  • Organisatie sensitiviteit

  • Organisatorische vaardigheden

  • Enkele jaren relevante werkervaring in een vergelijkbare rol en bij voorkeur in een gemeentelijke organisatie

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten