Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Aanjager/Projectleider project aanpak altijd-goed (zzp)

Posted Sep 21, 2022
Project ID: YIS 9121144
Location
Assen, Drente
Timeline:
6 months
Starts: Oct 24, 2022
Ends: Apr 21, 2023
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Sep 28, 2022 5:00 PM

Starten: Om en nabij half oktober

Duur: 6 maanden

Uren: 32-36

Schaal: 11 A

Gesprekken: 1e week oktober

 

Per direct zoeken we een enthousiaste , ervaren aanjager/projectleider die zowel het Asser Energieloket en de E-Brigade opzet en maatwerk voor VVE’s (=Vereniging van Eigenaren) levert.

 

Je werkt met meerdere collega’s uit verschillende teams binnen het programmateam Energietransitie.

 

Daarbij trekt hij/zij samen op met de samenwerkingspartners Actium en Vaart Welzijn en andere stakeholders zoals het Drents Energieloket en Energiecoöperatie Duurzaam Assen. Ook zoekt deze persoon nadrukkelijk de verbinding met het programma ‘Mijn Buurt Assen’ en de buurtinfocentra in de wijken.

 

Jij leidt multidisciplinaire projecten. Je spreekt de taal van de samenleving en weet wat er speelt in de wijk. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, aansturing en uitvoering van projecten en zorgt ervoor dat de afstemming met het bestuur en je opdrachtgever correct verloopt.

 

Je zorgt voor verbinding met de relevante domeinen. Je hebt een hands-on mentaliteit en weet plannen tot uitvoering te laten komen binnen de gestelde termijnen.

 

Je bent een bruggenbouwer, sterk in het soepel en doeltreffend communiceren op meerdere niveaus, je loopt voorop in de ontwikkelingen en durft het voortouw te nemen. Je bent in staat om andere partijen te verleiden met ons samen te werken of de realisatie op zich te nemen (maatschappelijk ondernemer).

Je investeert samen met de collega’s in een prettige werksfeer. Je kunt zakelijk snel schakelen en je bent gewend aan het werken voor een opdrachtgever waarbij meerdere stakeholders en belangen tegelijkertijd spelen (omgaan met de politieke omgeving).

 

 

Wij vragen

 

·      Ervaring in projectmatig werken binnen het publieke domein is een pré, met een stevig accent op procesregie- en management

·      Analytisch-en organisatorisch vermogen, kunnen anticiperen op maatschappelijke ontwikkelingen en sturen op financiën

·      Kennis van (gemeentelijk) beleid met betrekking tot planontwikkeling, ruimtelijke ordening en procedures

·      Gevoel voor politiek bestuurlijke verhoudingen en goed kunnen inspelen op het krachtenveld in je omgeving

·      HBO werk- en denkniveau

·      Overtuigingskracht en onderhandelingsvaardigheden

 

Jouw competenties

Integriteit

Mondelinge communicatie

Omgevingsbewustzijn

Plannen en organiseren

Samenwerken

Schriftelijke communicatie

Similar projects

+ Search all projects