Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance 2D tekenaar (wegen en verharding) (no zzp)

Geplaatst 19 okt. 2022
Project ID: YIS 9122476
Plaats
Dordrecht, Zuid-Holland
Uren
36 uur/week
Periode
5 maanden
Start: 17 nov. 2022
Einde: 18 apr. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 16 nov. 2022 14:00

Start: z.s.m.

Aantal uur per week: voorkeur 36 uur (minder uren bespreekbaar)

Periode van 6 maanden met optie op verlenging

Richttarief: 70 euro

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

 

Senior 2D Tekenaar 

Jij ontwikkelt en helpt bij de realisatie van de omgeving van morgen! Het resultaat waar jij aan bij draagt zie je bij de opdrachtgever van heel dichtbij. Als senior 2D Tekenaar bij het Ingenieursbureau Drechtsteden vervul jij een ondersteunende functie aan de werkvoorbereiders en projectleiders. Je beheerst alle facetten qua tekenwerk op civiel technisch vlak om jouw projecten zo goed mogelijk te laten verlopen. 
 

Waar kom je te werken?

Het Ingenieursbureau Drechtsteden is hét regionale ingenieursbureau voor (Semi)-overheidsinstellingen in de Drechtsteden. Zij zijn een publiek ingenieursbureau dat staat voor het publieke belang op de complexe markt van de civiele techniek. De medewerkers van het Ingenieursbureau Drechtsteden kennen de regio. Zij zetten onze kennis en ervaring in bij het ontwerp, de technische voorbereiding en de uitvoering van projecten.

Zij richten zich op civieltechnische projecten. De organisatiestructuur kenmerkt zich als een matrixorganisatie met projectteams langs de verticale as en de technische disciplines langs de horizontale as. De technische disciplines worden sterk benadrukt in de volgende thema's;

  • 2D ontwerpen en modelleren
  • Klimaatadaptatie en klimaatbestendig ontwerpen
  • Datagestuurd werken


 

Het team

Je komt te werken binnen het grootste team binnen het Ingenieursbureau Drechtsteden. Het team kenmerkt zich door de sterke teamspirit. Alle prestaties die zij leveren zien ze als teamprestaties. Er heerst een open cultuur waarin er persoonlijk en transparant communiceert wordt. De lijnen zijn kort en je bent sterk betrokken bij de uitvoering van jouw projecten waar je aan gaat werken. Zij zijn vakspecialisten en delen graag kennis met elkaar om de kwaliteit naar een hoger niveau te brengen.


Wat ga je bij ons doen?

Als senior 2D Tekenaar ben je verantwoordelijk om de tekeningen voor te bereidingen van de projecten van Wegen en Verharding. De werkzaamheden worden voornamelijk uitgevoerd in projectteams. Binnen dit team zal de werkvoorbereider en projectingenieur zich met één of meer van de volgende aandachtsgebieden ondersteuning bieden in de controle van de gemaakte tekeningen, assisteren bij onderzoek, calculeren, bestekken schrijven/beoordelen, kosten beoordelen. De focus van de tekenaar komt te liggen op het maken en controleren van de tekeningen. Je gaat aan de slag met uiteenlopende projecten. Een voorbeeld van een lopend project is het Distripark Dordrecht.

Wij willen onze dienstverlening nog verder professionaliseren. En daar kunnen wij jouw expertise en daar willen we je graag in betrekken als 2D tekenaar.
 

Wat breng je mee?

Je hebt een afgeronde MBO of HBO opleiding in de civiele richting en of werkervaring in een gelijke positie. Je bent creatief en draagt zelf oplossingen aan.

Wat bieden wij jou?

Je draagt bij ons bij om samen tot de beste oplossing te komen, de slimste weg en de duurzaamste technieken voor onze regio. Je komt te werken in een plezierige werkomgeving waarin alle ruimte is voor persoonlijke en professionele doorontwikkeling. Hierbij werk je samen met enthousiaste collega’s die je graag helpen in je professionele ontwikkeling.

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten