Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance (Sr.) P&O adviseur (ZZP)

Geplaatst 24 nov. 2021
Project ID: YIS 9105109
Plaats
Best
Uren
32 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 15 dec. 2021
Einde: 14 jun. 2022
Tarief
60 - 70 €/uur

Sollicitatie deadline: 29-11 9:00 (Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst)

Startdatum: 15-12-2021

Einddatum: 14-06-2022

Uren per week: 24-32

Afhankelijk van ervaring en senioriteit valt iemand in functieschaal 10 of 11. Hier zal dan ook het tarief op afgestemd worden.

 

Vakgroep Personeel & Organisatie
De vakgroep Personeel & Organisatie is onderdeel van de afdeling Advies & Financiën. We willen dat iedereen bij onze gemeente zijn werk goed kan doen en faciliteren dat door het geven van advies en informatie aan collega’s, managers en bestuur én door diverse zaken voor ze te regelen op ons vakgebied.


We werken met twee allround adviseurs en één senior adviseur, een ondersteunend medewerker P&O en een medewerker personeels- en salarisadministratie. De functie van senior adviseur P&O komt nu vacant. Daarnaast breiden we onze capaciteit binnenkort nog uit om leidinggevenden en medewerkers nog beter te kunnen ondersteunen in het lopende traject van organisatieontwikkeling.   

Tot we onze vaste vacatures ingevuld hebben, zijn we op zoek naar tijdelijke extra capaciteit. Het takenpakket omhelst het brede, generieke pakket van de P&O-adviseur. Afhankelijk van kennis, kunde en affiniteit, wordt het takenpakket onderling met de zittende P&O-adviseurs afgestemd.

De hieronder omschreven taken omhelzen het brede pallet aan werkzaamheden, waarbinnen dus nog focus aangebracht moet worden.

Wat houdt de functie van (sr) adviseur Personeel en Organisatie in?

  • Je adviseert gevraagd en ongevraagd over alle P&O vraagstukken binnen diverse afdelingen/teams op basis van de afgesproken werkverdeling met je collega-adviseurs.
  • Je adviseert en ondersteunt de afdelingsmanagers, directie/WOR-bestuurder, het Managementteam en het college van B&W waar het gaat om P&O vraagstukken. Regelmatig sluit je aan in het Managementteam voor P&O vraagstukken.
  • Je ontwikkelt, begeleidt en voert het organisatie breed P&O beleid uit binnen de gemeentelijke organisatie.
  • Je werkt mee aan P&O- en vakgroep overstijgende projecten, al dan niet in de rol van projectleider.
  • Je bewaakt de gewenste kwaliteit van dienstverlening vanuit de vakgroep en hebt oog voor de verbindende elementen met andere disciplines. Hierin ben je organisatie breed aan het werk.

 

  • Wie zoeken wij?
    We zijn op zoek naar een positief ingestelde collega. Je toont persoonlijk leiderschap, kijkt over grenzen heen en stemt af met je collega’s. Je werkt planmatig en bent praktisch, resultaatgericht en zorgt hierdoor voor rust en overzicht. 
    Je beweegt je gemakkelijk tussen de mensen en bent een team-player. Je spreekt een ieders taal en weet zo de ander mee te nemen in wat nodig is. Je draait je hand niet om het voortouw te nemen in complexe vraagstukken. Je werkt zelfstandig en hebt aan een half woord genoeg. Je vindt je weg gemakkelijk.

    Je werkt vanuit de bedoeling en kijkt vanuit dat uitgangspunt naar wat wèl mogelijk is.

    Je hebt een klant- en resultaatgerichte houding, je vindt samenwerken vanzelfsprekend, bent proactief en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

    Om deze functie goed te kunnen uitvoeren beschik je verder over:
  • een HBO werk- en denkniveau
  • tenminste 3-5 jaar werkervaring binnen een gemeente
  • kennis van de cao gemeenten, als je kennis hebt van de WOR is dat een pré
  • kennis van ADP (workforce) is een pré
  • coaching vaardigheden
  • projectleiderscapaciteiten

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten