Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance (senior) projectleider gebiedsontwikkeling (zzp)

Geplaatst 19 okt. 2022
Project ID: YIS 9122406
Plaats
Assen, Drenthe
Uren
28 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 nov. 2022
Einde: 1 mei 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorstel datum: 26 okt. 2022 12:00

Start: zsm

Duur: aantal maanden

Uren: 28 (in overleg)

Niveau: medior/senior

Richttarief : € 99,00

 

De stad Assen is volop in ontwikkeling! We staan voor een aantal grote en uitdagende opgaven, zoals de ontwikkeling van allerlei binnenstadslocaties, Havenkade, Stadsboulevard en allerlei gebiedsontwikkelingen in de woonwijken. We zijn op zoek naar een senior projectleider die hier een leidende rol in kan spelen. Loop je voorop in de ontwikkelingen en durf je het voortouw te nemen? En lijkt het je leuk om aan de slag te gaan met de ontwikkeling en realisatie van een integraal gebiedsconcept voor de gemeente Assen? dan is dit een mooie opdracht voor jou!

Wat ga je doen?

Jij gaat aan de slag met complexe en multidisciplinaire projecten met een hoog risicoprofiel. Denk bijvoorbeeld aan ontwikkelingen in de binnenstad of grote gebiedsontwikkelingen in één van de wijken. Je bent integraal verantwoordelijk voor de voorbereiding, aansturing en uitvoering van deze projecten en zorgt voor een goede afstemming met het bestuur en de opdrachtgever.

Je gaat aan de slag met grote ontwikkelingen, waarbij je verschillende belangen samenbrengt in een project. Je bent een echte bruggenbouwer, spreekt de taal van de ondernemers en projectontwikkelaar en zorgt voor verbindingen met relevante domeinen. Je bent in staat om andere partijen te verleiden met ons samen te werken of de realisatie op zich te nemen (maatschappelijk ondernemer).

Daarnaast ben je vanuit je rol als projectleider betrokken bij de visietrajecten en je werkt de (beleids-) kaders verder uit tot concrete uitvoeringsprogramma’s / projecten.

 

Waar ga je werken?

Als projectleider kom je te werken in het team Projecten en GebiedsGericht Werken (PGGW). In dit team zetten projectleiders, projectsecretarissen en wijkcoördinatoren zich dagelijks in voor projecten die bijdragen aan de ontwikkeling van de stad Assen. We vertalen de visie op de ontwikkeling van de stad vertalen naar gebieds- en gebouwgerichte oplossingen. Van grote programma’s zoals ‘Aantrekkelijke binnenstad’ en de Energietransitie, tot aan grote woningbouwontwikkelingen in Kloosterveen, Assen-Oost en de Lariks. 

 

·  WIJ VRAGEN 

  Je hebt bij voorkeur ervaring in projectmatig werken binnen het publieke domein, met een stevig accent op procesregie- en management pré);                                          

·        Je bent omgevingsbewust, hebt een sterk analytisch en organisatorisch vermogen en kunt anticiperen op maatschappelijke ontwikkelingen  

·        Je hebt ruime kennis van (gemeentelijk) beleid met betrekking tot planontwikkeling, ruimtelijke ordening en procedures;

·        Je hebt gevoel voor politiek bestuurlijke verhoudingen en goed kunnen inspelen op het krachtenveld in je omgeving;

·        Je kunt zakelijk snel schakelen en je bent gewend aan het werken voor een opdrachtgever waarbij meerdere stakeholders en belangen tegelijkertijd spelen (omgaan met de politieke omgeving).

·        Je hebt een HBO werk- en denkniveau;

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten