Gemeenteprojecten

Ervaren Coördinator CMD

Geplaatst 5 okt. 2020
Project ID: YIS000184
Plaats
Son en Breugel
Duur
2 maanden
(19 okt. 2020 - 31 dec. 2020)
Uren/week
36 hrs/week
Tarief
0 - 75 €/hr

LET OP: DE SOLLICATIE SLUIT OP DINSDAG 6 OKTOBER OM 10.00 UUR, HOE EERDER JE SOLLICITEERD HOE BETER!


Wat ga je doen?

We zoeken iemand die zelfstandig kan werken, kennis heeft van en werkervaring met Wmo en jeugd (met name jeugd), werkprocessen gemeente, veiligheid en geïndiceerde zorg, belang van digitaal registratie en werken onderbouwt en uitdraagt, focus heeft op passende ondersteuning (zwaar snel waar nodig, licht/preventief waar mogelijk) voor de inwoners/ facilitering op alle mogelijke

manier van de professionals (40x netwerkorganisatie), denk aan huisvesting, beleid tot casuïstiek en financiën zodat zij zich kunnen focussen op de inhoud. En dit in een veranderende organisatie waar momenteel twee externe onderzoeksbureaus meekijken naar hoe de toekomst van het CMD eruit moet komen te zien.


Dit is in een notendop de kern. De functie beslaat veel aandachtsvelden, prioriteren en grenzen stellen is dus van belang.


Waar rekenen wij op?

  • Je hebt zelf in een uitvoerende functie als b.v. jeugd- of Wmo consulent gewerkt, maar hebt daarna de overstap naar een coördinerende / leidinggevende functie gemaakt.
  • WO werk- en denkniveau en ruime aanvullende kennis en ervaring op het vakgebied Jeugd en Wmo.
  • Ervaring en affiniteit met en gevoel voor politiek/bestuurlijke aangelegenheden bij de lokale overheid.
  • De juiste competenties om conceptueel te kunnen denken en goed te kunnen samenwerken met collega’s en externe partijen in relatie tot je vakgebied.
  • Kennis van en affiniteit met projectmatig werken.
  • Daarnaast heb je een klant- en resultaatgerichte houding; je vindt samenwerking vanzelfsprekend; je bent proactief en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
  • Leidinggevende ervaring is een must.

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten