Gemeenteprojecten

Consulent Inkomen

Geplaatst 16 feb. 2021
Project ID: YIS000454
Plaats
Gorinchem
Duur
4 maanden
(21 feb. 2021 - 29 jun. 2021)
Uren/week
36 hrs/week
Tarief
40 - 54 €/hr

Avres voert als leerwerkbedrijf de Participatiewet en de wet Sociale Werkvoorziening uit voor de gemeenten Gorinchem, Molenlanden en Vijfheerenlanden.

Avres is op naar een ervaren consulent inkomen voor de TOZO helpdesk en het team inkomen. Vanwege de coronacrisis hebben zij de TOZO helpdesk opgericht en met de nieuwe maatregelen zijn zij op zoek naar uitbreiding van het team.

Als Consulent Inkomen biedt je adequate financiële dienstverlening aan cliënten binnen de wettelijke kaders. Deze inkomensondersteuning kan bestaan uit een uitkering dan wel inkomensondersteunende regelingen. Je beslist op aanvragen levensonderhoud en bijzondere bijstand, verricht rechtmatigheids,-controle-, beëindigings-, en wijzigingsonderzoeken.

Het is belangrijk dat je kunt meedraaien op de TOZO helpdesk. Er is een telefonisch spreekuur van 9-10 uur. Daarna ben je bezig met het afhandelen van de aanvragen. Tevens zal je meedraaien in het team inkomen.

 

Functie-eisen:

·        Jij hebt een HBO-opleidingsniveau in een relevante richting en minimaal drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

·        Kennis van Besluit Bijstandverlening Zelfstandige (BBZ) en Bijzondere bijstand.

·        Kennis van Suite4Work is een vereiste.

·        Je bent nauwkeurig en je kunt goed zelfstandig werken.

·        Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.


Sollicitatie deadline is donderdag 18 feb om 14:00 uur.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten