Gemeenteprojecten

Communicatieconsulent

Geplaatst 12 feb. 2021
Project ID: YIS000448
Plaats
Valkenswaard
Duur
6 maanden
(28 feb. 2021 - 30 aug. 2021)
Uren/week
24 hrs/week
Tarief
45 - 60 €/hr

Communicatieconsulent (24 uur)

6 maanden

 

Wat is nu leuker dan bijdragen aan een gezonde, toekomstbestendige organisatie, met voldoende gekwalificeerd personeel? Wat dacht je van bijdragen aan vier organisaties tegelijkertijd? Drie gemeenten en een samenwerkingsverband met elk hun eigen speerpunten en ambities kunnen straks rekenen op jouw deskundig communicatieadvies. Dynamiek, uitdaging en afwisseling gegarandeerd!


Waar kom je te werken?


Bij de A2-samenwerking (inderdaad, genoemd naar de snelweg). Deze organisatie regelt vanaf 1 januari 2017 alles op het gebied van bedrijfsvoering en werk en inkomen voor de gemeenten Cranendonck, Heeze-Leende en Valkenswaard. Dit ga jij, samen met 40 andere collega’s, binnen afdeling Beleid & Advies doen. Elke medewerker in dit team maakt onderdeel uit van één of meerdere klantteam(s). Jij gaat aan de slag voor het klantteam Valkenswaard. Concreet ga je het management en de medewerkers van de gemeente Valkenswaard adviseren en ondersteunen op communicatiegebied. Daarnaast ben je met je teamgenoten aan zet voor de gezamenlijke doorontwikkeling van de communicatieve dienstverlening binnen de A2-samenwerking. Je krijgt de ruimte om samen te sparren, kennis te delen, aan projecten te werken en jezelf verder te ontwikkelen.

 

Wat ga je doen?

Je adviseert en ondersteunt opdrachtgevers zoals managers, medewerkers en projectleiders van de gemeente Valkenswaard bij hun communicatievragen op tactisch en operationeel niveau. Het gaat hierbij om het complete communicatie scala: van begeleiding van in- en externe communicatieplannen op projectniveau tot aan regie voeren op de productie van verschillende soorten communicatiemiddelen- en instrumenten. Van het bijdragen en voorbereiden van kernboodschappen, tot bijdragen aan procesplanning en aan het interne organisatieontwikkelprogramma. Je werkt samen met communicatiecollega’s aan grote en kleine projecten en onderwerpen. Het investeren in een communicatieve organisatie is een belangrijk aandachtspunt. Dit doe je in hechte samenwerking met jouw communicatiecollega’s. Tevens leveren jullie samen een belangrijke bijdrage aan de doorontwikkeling van het taakveld communicatie binnen de A2-samenwerking.

 

 

Wie ben jij?

Jij bent een innovatieve communicatie-professional. Iemand die graag buiten de lijntjes kleurt, af en toe de boel even flink opschudt en met creatieve oplossingen komt. Omdat je vanuit de A2-samenwerking met verschillende organisaties te maken hebt, is het belangrijk dat je flexibel kunt meebewegen en jouw advies makkelijk aanpast aan de (cultuur van de) klant. Verder ben je een echte teamplayer en verbinder. Samen mooie resultaten neerzetten, daar krijg jij energie van.

 

 

Wat neem je mee?

·        Minimaal een relevante hbo-opleiding.

·        Ervaring in een vergelijkbare functie, liefst bij een gemeente of overheidsorganisatie.

·        Gevoel voor ambtelijke verhoudingen ook ben je innovatief, proactief en heb je goede adviesvaardigheden.

·        Aantoonbare ervaring met integraal werken en de inzet van modernecommunicatiemiddelen.

 

Bij de A2 samenwerking is thuiswerken de norm, tenzij het niet anders kan. (gedurende de periode dat de corona maatregelen van kracht zijn)


Sollicitatie deadline is donderdag 11 maart om 10:00 uuur.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten