Gemeenteprojecten

Communicatie consulent (medior) samenwerking gemeente A2

Geplaatst 28 sep. 2020
Project ID: YIS000180
Plaats
Valkenswaard
Duur
6 maanden
(5 okt. 2020 - 31 mrt. 2021)
Uren/week
36 hrs/week
Tarief
0 - 60 €/hr

Wat ga je doen?

Je adviseert en begeleidt collega’s, (programma)managers en bestuursleden van de gemeente Valkenswaard bij de toepassing van interne en externe communicatie in hun beleidsvelden en projecten. Het gaat hierbij om het complete communicatie scala: van communicatieadvies- en beleid tot woordvoering. Van het bijdragen en voorbereiden van kernboodschappen, tot bijdragen aan procesplanning en aan het interne organisatie ontwikkelprogramma. Je werkt samen met communicatiecollega’s aan grote en kleine projecten op tactisch en strategisch niveau. Het investeren in een communicatieve organisatie is een belangrijk aandachtspunt. Dit doe je in hechte samenwerking met jouw communicatiecollega’s. Tevens leveren jullie samen een belangrijke bijdrage aan de doorontwikkeling van het taakveld communicatie binnen de A2-samenwerking.


Wie ben jij?

Jij bent een innovatieve communicatie-professional. Iemand die graag buiten de lijntjes kleurt, af en toe de boel even flink opschudt en met creatieve oplossingen komt. Omdat je vanuit de A2-samenwerking met verschillende organisaties te maken hebt, is het belangrijk dat je flexibel kunt meebewegen en jouw advies makkelijk aanpast aan de (cultuur van de) klant. Verder ben je een echte teamplayer en verbinder. Samen mooie resultaten neerzetten, daar krijg jij energie van.


Wat neem je mee?

·        Minimaal een relevante hbo-opleiding.

·        Ervaring in een vergelijkbare functie bij een gemeente of overheidsorganisatie.

·        Gevoel voor bestuurlijke en ambtelijke verhoudingen ook ben je innovatief, proactief en heb je goede adviesvaardigheden.

·        Aantoonbare ervaring met burgerparticipatie, integraal werken en de inzet van moderne communicatiemiddelen.


Onze kernwaarden zijn waarderend betrokken, durven vernieuwen deskundig resultaat, samen en sterk staan .


Startdatum: z.s.m.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten