Gemeenteprojecten

Casemanager WABO

Geplaatst 19 nov. 2020
Project ID: YIS000270
Plaats
Waalre
Duur
3 maanden
(1 jan. 2021 - 31 mrt. 2021)
Uren/week
16 hrs/week
Tarief
Unknown

Bij de gemeente Waalre is per januari 2021 behoefte aan een Casemanager Wabo voor 16 uur per week. In het relatief kleine en jonge team vergunningen zitten diverse collega's met zowel bouwkundige als juridische achtergrond. Ze zijn goed op elkaar ingespeeld, en kunnen qua werkzaamheden redelijk schuiven. Wel zoeken we voor de rol van casemanager een bouwkundige, omdat ook toetsen aan het bouwbesluit behoort tot de werkzaamheden.


Er is geen ruimte in het kleine team om iemand zonder enige ervaring in te werken én op te leiden.We zijn opzoek naar een medior of senior, met 3 tot 5 jaar aan ervaring.


Qua werkzaamheden zal je in de rol van casemanager verantwoordelijk zijn voor het in behandeling nemen, de voortgang en terugkoppeling over de vergunningsaanvraag. Je hebt daarbij veel in- en externe contacten.


Voor deze functie is ervaring belangrijker dan de specifieke op leiding die je hebt gedaan. Er wordt gewerkt op HBO-niveau. Een opleiding Bouwkunde met kennis over/ervaring met het bouwbesluit is belangrijk, net als ervaring met het vergunningentraject en bijbehorende procedures. Het spreekt voor zich dat je al eerder gewerkt hebt met de WABO.


Vaardigheden:

  • Inhoudelijk zelfstandig kunnen werken (vooral ook bouwbesluit)
  • Kunnen werken in teamverband met wederzijdse afhankelijkheid
  • Je bent in staat je caseload goed te overzien en te beheersen
  • Je bent communicatief sterk naar in- en externe partijenDe gemeente overweegt iemand te werven voor vast, om langdurige inhuur om te zetten voor een vaste medewerker. Gelet op veranderingen met de Omgevingswet (en vervallen belang Bouwbesluit) moet nog een passend profiel worden opgezet om te werven. In tussentijd moet er naast het huidige team in 2021 nog wel een extra medewerker zijn met kennis van het bouwbesluit. Vandaar deze aanvraag, die na de eerste 3 maanden dus verlengd zal worden afhankelijk van de snelheid van het werven en aannemen van een vaste kracht. Er kan dus op dit moment geen concreet einde van de opdracht bepaald worden.


Sollicitatie deadline is dinsdag 24 nov om 09:00 uur.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten