Gemeenteprojecten

Bestekschrijver

Geplaatst 16 aug. 2020
Project ID: YIS000142
Plaats
Ridderkerk
Duur
1 maand
(24 aug. 2020 - 26 sep. 2020)
Uren/week
36 hrs/week
Tarief
Unknown

Je werkt als STABU bestekschrijver zelfstandig aan een bouwkundig/werktuigbouwkundig project. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van het bestek / contracten, planningen en kostenramingen. Je bent in staat om een ontwerp goed te verwoorden in een contract, bent kritisch op de inhoud en neemt verantwoordelijkheid voor jouw werk. Je denkt mee vanuit de wensen van de opdrachtgever en draagt ideeën aan vanuit je kennis van het vak.

Je gaat een bestek schrijven voor het onderhoudsproject “vervanging brandmeldcentrale en ontruimingsinstallatie in het gemeentehuis van Ridderkerk”. Het werk moet voldoen aan de huidige wet- en regelgeving en het bestek dient gereed te zijn vóór 9 september 2020.

Je hebt minstens 5 jaar ervaring en kan zelfstandig werken. Je bent flexibel en kan omgaan met grote werk- en tijdsdruk.


Wat vragen wij?

·      Een afgeronde HBO-opleiding Bouwkunde/Werktuigbouwkundig Techniek;

·      Minimaal 5 jaar werkervaring in dit werkveld;

·      Ervaring met opstellen van STABU bestekken;

·      Communicatief sterk en sociaal vaardig;

·      Sterk in zelfstandig werken en een proactieve houding.


Je werkt gestructureerd en zorgvuldig. Je kunt zaken probleemoplossend benaderen, bent inventief en gaat voor het beste resultaat. Daarnaast kan je goed plannen en organiseren. Je houd rekening met de meervoudige complexe (en eventuele politieke) belangen die kunnen spelen bij het onderhoud aan de gebouwen in een politiek/bestuurlijke omgeving. Dit gaat jou prima af, omdat je goed kunt presteren onder tijdsdruk en snel kunt schakelen. Daarnaast heb je uitstekende communicatieve vaardigheden.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten