Gemeenteprojecten

Beleidsmedewerker RO (bestemmingsplannen)

Geplaatst 13 mei 2020
Project ID: YIS00056
Plaats
Deurne
Duur
4 maanden
(2 jun. 2020 - 2 okt. 2020)
Uren/week
28 hrs/week
Tarief
0 - 80 €/hr

Werkzaamheden:

De gemeente Vught is voor de afdeling Ontwikkeling op zoek naar een:


Beleidsmedewerker RO

32-36 uur


In Vught spelen een groot aantal aansprekende projecten waaronder interessante woningbouwprojecten, centrumontwikkelingen, de N65 en ligging verdiept spoor. Er liggen uitdagingen van formaat! Ben je een aanpakker en vind je het leuk om over de volle breedte aan de slag te gaan met ruimtelijke ordening? Lees snel verder!


Hier kom je te werken

De functie valt onder de afdeling Ontwikkeling waar gewerkt wordt aan beleidsontwikkeling van het ruimtelijke en sociale domein. Deze afdeling bestaat uit vier clusters. Als beleidsmedewerker RO word je onderdeel van het cluster plancoördinatie. Dit cluster bestaat uit vergunningverlening en ruimtelijke ordening.


Wat ga je doen?

Als beleidsmedewerker RO ga je onder andere aan de slag met bestemmingsplanprocedures en het opstellen van beleid. In Vught betekent dit: een gevarieerde functie in een dynamische en ambitieuze omgeving. Door de schaalgrootte van onze gemeente kun jij je bezig houden met ruimtelijke ontwikkeling in de breedste zin van het woord.

Ook in onze gemeente zijn wij ons uiteraard aan het voorbereiden op de Omgevingswet. Als RO-er kun je daar een belangrijke rol in vervullen.


Daarom ben jij geschikt voor deze functie

Je hebt tenminste een relevante hbo-opleiding. Daarnaast heb je minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van RO, bij voorkeur bij een gemeente. Je hebt een flexibele, klantgerichte instelling en bent communicatief vaardig en kunt goed samenwerken. Je bent niet bang om je professionele mening te geven, hebt overtuigingskracht en doorzettingsvermogen.

 

Toelichting Inhuurdesk:

Men zoekt eerder een doorgewinterde senior dan een starter. Dit in verband met lastig inwerken in Corona tijd, en ook de uitdagende dossiers die af en toe voorbij komen. 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten