Gemeenteprojecten

Beleidsmedewerker RO (bestemmingsplannen, buitengebied) Gemeente Valkenswaard

Geplaatst 13 feb. 2020
Project ID: YIS00020
Plaats
Valkenswaard
Duur
6 maanden (24 feb. 2020 - 30 aug. 2020)
Uren/week
20 uur/week
Tarief
70 - 85 €/hr

Werkzaamheden:

Je bent verantwoordelijk voor het in bestemmingsplan Buitengebied. Dit bestemmingsplan is momenteel in de fase van een ontwerpplan. Jouw taak is dit bestemmingsplan af te ronden naar een voorstel wat aan de raad kan worden aangeboden. Taken die hierbij kunnen horen zijn het behandelen van zienswijzen, het afronden van diverse onderzoeken en het verder verbeteren van dit bestemmingsplan. Daarnaast beoordeel jij als enthousiaste, proactieve beleidsadviseur ruimtelijke initiatieven in het buitengebied. Je behandelt, samen met andere betrokken disciplines in de gemeentelijke organisatie, ruimtelijke ordeningsverzoeken aan de hand van het geldende beleid. Je hebt hierbij een inhoudelijke als een administratief-juridische en procesmatige rol.

 

We hopen jong talent aan te kunnen nemen voor een dienstverband. Graag willen we jou, als senior, inzetten om onze eventuele nieuwe collega in te werken in het vakgebied, specifiek op de inhoudelijke kanten van het vak (vooral buitengebied kennis).

 

Vereisten:

Je hebt een hbo of universitaire opleiding afgerond in de richting Planologie of Sociale Geografie. Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare beleidservaring op het brede terrein van RO en planprocessen bij een gemeentelijke organisatie. Bovendien heb je aantoonbare werkervaring op de problematiek die speelt in het buitengebied. Bij voorkeur ervaring met het opstellen/ begeleiden van een bestemmingsplan Buitengebied. Zelfstandigheid is een belangrijke eis.

 

Toelichting:

Ervaring met Buitengebied, vooral in Brabant, is een belangrijke wens van opdrachtgever. Het buitengebied kent immers zijn eigen specifieke aspecten. Ook juristen met specialisatie ruimtelijk recht zijn uiteraard van harte welkom.

Sign up for new opportunities