Gemeenteprojecten

Beheerder Wegen en Riolering

Geplaatst 18 dec. 2020
Project ID: YIS000327
Plaats
Hardinxveld-Giessendam
Duur
6 maanden
(10 jan. 2021 - 29 jun. 2021)
Tarief
0 - 75 €/hr

Jij bent een beheerder met ervaring in wegen en/of riolering. Jij bent als geen ander in staat om onze wegen en riolering in kaart te brengen en te verbeteren waar nodig.


Wat ga jij bij ons doen?

Je bent samen met jouw collega verantwoordelijk voor de vakinhoudelijke inbreng en taken met betrekking tot beheer en beleid op het gebied van wegen en riolering. Je vormt hierbij de verbindende schakel tussen de opgaven die door de gemeenteraad zijn vastgesteld en de operationele uitvoering. Je adviseert het bestuur en jouw collega's hierover.


Als beheerder betekent dit het op orde brengen en houden van inventarisaties, inspecties, budgetten en contractbeheer. Vanuit jouw specialisme ben je verantwoordelijk voor de concrete realisatie van de inrichtingsplannen, participatie en het organiseren van de uitvoering van de projecten op het gebied van wegen en riolering. Hierbij kan je denken aan maatregelen aanpak wateroverlast en onderhoud riolering en straten. Hierover rapporteer je rechtstreeks aan de projectleider.


Bij het integrale beheer staat het meerjarig resultaat voorop. Dit doe je door het opstellen en uitvoeren van een meerjarenplanning. Waarbij je zorg draagt voor de input en voorwaarden met betrekking tot het duurzaam beheren van riolering en wegen in het beheerssysteem worden opgenomen


Wat neem je mee?

·      Je beschikt over een opleiding op hbo-niveau, richting civiele techniek.

·      Kennis en ervaring op het gebied van wegen en/of riolering.

·      Je bent bekend met moderne beheersystemen.


Je hebt een klantgerichte en flexibele instelling en beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent een teamspeler en in staat om met je teamleden resultaten te boeken.


Specifieke competenties voor deze functie zijn: resultaatgericht, helicopterview, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Zelfstartend, niet afwachtend


Waar kom je te werken?

Je maakt deel uit van het team Leefomgeving. Dit team bestaat uit enthousiaste collega’s die samen het beheer en de nieuwe aanleg van de openbare ruimte verzorgen. In samenwerking met onze bewoners worden plannen opgesteld en uitgevoerd.


Wie zijn wij

Onze gemeente is een kleine en platte netwerkorganisatie met korte lijnen en een groot loyaliteitsgevoel. We werken zelfsturend. Onze kernwaarden zijn: passie, aandacht, verbinden, lef en vertrouwen.


Sollicitatie deadline is maandag 4 januari om 12:00 uur.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten