Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Beheerder Wegen en Riolering

Geplaatst 11 mei 2020
Project ID: YIS00048
Plaats
Hardinxveld-Giessendam
Uren
36 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 1 jun. 2020
Einde: 1 sep. 2020
Tarief
0 - 75 €/uur

Beheerder Wegen en Riolering

Hardinxveld-Giessendam / 36 uur in de week (in eerste instantie tijdelijk voor 3 maanden)


Jouw werkzaamheden

Je zorgt voor de voorbereiding en de ontwikkeling van beheer en beleid op het gebied van wegen en riolering.  Burgerparticipatie en een goede afstemming met collega’s en externe partijen vind je daarbij vanzelfsprekend. Je adviseert het bestuur over je taakvelden en je adviseert over budgetten. Je levert een bijdrage aan de verdere implementatie van ons nieuwe beheersysteem Gisib en gebruikt deze gegevens voor actualisatie van beheer- en beleidsplannen op het gebied van riolering/water/wegen. Als beheerder lever je uitgangspunten aan voor de uitvoering van projecten.


Je profiel

·      Je beschikt over een opleiding op hbo-niveau, richting civiele techniek. Kennis en ervaring op het gebied van wegen en riolering zijn aanwezig.

·      Je bent bekend met moderne beheersystemen.

·      Je hebt een klantgerichte en flexibele instelling en beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent een teamspeler en in staat om met je teamleden resultaten te boeken.

·      Specifieke competenties voor deze functie zijn: resultaatgericht, helicopterview, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.


Jouw plek in de organisatie

Je maakt deel uit van het team Leefomgeving. Dit team bestaat uit enthousiaste collega’s die samen het beheer en de nieuwaanleg van de openbare ruimte verzorgen. In samenwerking met onze bewoners worden plannen opgesteld en uitgevoerd.


Wie zijn wij

Onze gemeente is een kleine en platte netwerkorganisatie met korte lijnen en een groot loyaliteitsgevoel. We werken zelfsturend. Onze kernwaarden zijn: passie, aandacht, verbinden, lef en vertrouwen.