Gemeenteprojecten

Beheerder Groen / Cultuurtechniek

Geplaatst 20 okt. 2020
Project ID: YIS000221
Plaats
Deurne
Duur
4 maanden
(2 nov. 2020 - 1 mrt. 2021)
Uren/week
36 hrs/week
Tarief
0 - 55 €/hr

Wij zoeken een tijdelijke beheerder cultuurtechniek voor 4 maanden. Iemand met ervaring, die direct inzetbaar is. Het liefst iemand die straks onze nieuwe college inhoudelijk ook zou kunnen inwerken.


Jij, als enthousiaste beheerder cultuurtechniek, voelt je als een vis in het water in een professionele en vraaggerichte organisatie. Natuurlijk staat integraal werken ook bij jou centraal. Jij hecht net als wij grote waarde aan betrokkenheid. Ook ben je ondernemend, professioneel en een echte teamplayer. Samen resultaten behalen voor onze burgers, daar gaan we voor. Van zo’n lerende organisatie waarin jouw talent gezien wordt, wil jij toch ook deel uitmaken?


Wat ga je doen?

Als beheerder lever je een actieve bijdrage op het gebied van openbaar groen, bos en natuurgebieden, speelvoorzieningen, kunst en de begraafplaats. Je maakt groenprojecten aanbesteding- en uitvoering gereed. Je adviseert en denkt mee op het vlak van groen en openbare ruimte breed bij (her)inrichtingsprojecten. Je levert een bijdrage aan de beleidscyclus en je toetst landschappelijke inpassingen. Samen met vakspecialisten en andere stakeholders, binnen of buiten de gemeente, voer je de werkzaamheden uit. Ook weet je vraagstukken die geen relatie hebben met jouw vakgebied, op te pakken en tot een goed einde af te ronden. Dit vraagt een grote mate van flexibiliteit. Je werkt volgens onze BROS (Bevlogen, Resultaatgericht, Ondernemen, Samenwerken) waarden.


Wie zoeken wij?

We zoeken een collega die mee denkt en pragmatisch uitvoert. Je hebt een passie voor groen en beschikt over enkele jaren ervaring. Je weet jouw collega's te enthousiasmeren en te stimuleren. Je hebt lef, bent ondernemend en in staat om in- en externe signalen en vragen snel op te pakken en waar nodig de juiste collega’s erbij te betrekken. Je kunt goed schrijven en hoofd- en bijzaken onderscheiden. Je gaat voor resultaat en werkt projectmatig. Je bent flexibel en bereid om ook vraagstukken op te pakken die buiten jouw vakgebied liggen.

Je beschikt over de competenties oordeelsvermogen, organisatiebewustzijn, innoveren en overtuigingskracht


Wat neem je mee als beheerder Cultuurtechniek?

  • Je hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau met voorkeur enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie en beschikt over de volgende competenties:

·        Plannen en organiseren

·        Klantgericht

·        Resultaatgerichtheid

·        Schriftelijke communicatie

·        Probleemanalyse en oordeelsvorming

·        Inlevingsvermogen

·        Samenwerken

·        Het vermogen om over de grenzen van je eigen taakgebied heen te kijken.

Je hebt kennis van en ervaring met:

·        Het samenbrengen van in- en externe partijen tot partners in projecten

·        Het adviseren binnen projectteams over de optimale technische uitwerking in jouw vakgebied openbaar groen, bos- en natuurgebieden;

·        Het adviseren tussen enerzijds de interne organisatie en anderzijds de aannemers, verenigingen en inwoners.

·        Ervaring met aanbestedingsprocedures is een pré

·        Kennis van de markt en de uitvoerende partijen

·        Je bent maatschappelijk betrokken

·        Kennis van en ervaring met geautomatiseerde gegevensverwerking: RAW-systematiek, beheerpakketten zoals dg. Dialog.

·        Kennis van openbare groen

·        Kennis op het gebied van OV, VRI, wegen, Kunstwerken en Flora en Fauna (wetgeving) is een pré 


Let op: de sollicitatie deadline is vrijdag 23 oktober om 17:00 uur. Hoe eerder je solliciteert, hoe beter!

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten