Gemeenteprojecten

Beheerder Cultuurtechniek

Geplaatst 28 aug. 2020
Project ID: YIS000154
Plaats
Deurne
Duur
11 maanden
(14 sep. 2020 - 1 sep. 2021)
Uren/week
36 hrs/week
Tarief
Unknown

Jij, als enthousiaste beheerder cultuurtechniek, voelt je als een vis in het water in een professionele en vraaggerichte organisatie. Natuurlijk staat integraal werken ook bij jou centraal. Jij hecht net als wij grote waarde aan betrokkenheid. Ook ben je ondernemend, professioneel en een echte teamplayer. Samen resultaten behalen voor onze burgers, daar gaan we voor. Van zo’n lerende organisatie waarin jouw talent gezien wordt, wil jij toch ook deel uitmaken?


Wat ga je doen?

Als beheerder lever je een actieve bijdrage op het gebied van openbaar groen, bos en natuurgebieden, speelvoorzieningen, kunst en de begraafplaats. Je maakt groenprojecten aanbesteding- en uitvoering gereed. Je adviseert en denkt mee op het vlak van groen en openbare ruimte breed bij (her)inrichtingsprojecten. Je levert een bijdrage aan de beleidscyclus en je toetst landschappelijke inpassingen. Samen met vakspecialisten en andere stakeholders, binnen of buiten de gemeente, voer je de werkzaamheden uit. Ook weet je vraagstukken die geen relatie hebben met jouw vakgebied, op te pakken en tot een goed einde af te ronden. Dit vraagt een grote mate van flexibiliteit. Je werkt volgens onze BROS (Bevlogen, Resultaatgericht, Ondernemen, Samenwerken) waarden.


Wie zoeken wij?

We zoeken een collega die mee denkt en pragmatisch uitvoert. Je hebt een passie voor groen en beschikt over enkele jaren ervaring. Je weet jouw collega's te enthousiasmeren en te stimuleren. Je hebt lef, bent ondernemend en in staat om in- en externe signalen en vragen snel op te pakken en waar nodig de juiste collega’s erbij te betrekken. Je kunt goed schrijven en hoofd- en bijzaken onderscheiden. Je gaat voor resultaat en werkt projectmatig. Je bent flexibel en bereid om ook vraagstukken op te pakken die buiten jouw vakgebied liggen.

Je beschikt over de competenties oordeelsvermogen, organisatiebewustzijn, innoveren en overtuigingskracht


Wat neem je mee als beheerder Cultuurtechniek?

• Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau met voorkeur enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie en beschikt over de volgende competenties:

• Plannen en organiseren

• Klantgericht

• Resultaatgerichtheid

• Schriftelijke communicatie

• Probleemanalyse en oordeelsvorming

• Inlevingsvermogen

• Samenwerken

• Het vermogen om over de grenzen van je eigen taakgebied heen te kijken.


Je hebt kennis van en ervaring met:

• Het samenbrengen van in- en externe partijen tot partners in projecten

• Het adviseren binnen projectteams over de optimale technische uitwerking in jouw vakgebied openbaar groen, bos- en natuurgebieden;

• Het adviseren tussen enerzijds de interne organisatie en anderzijds de aannemers, verenigingen en inwoners.

• Ervaring met aanbestedingsprocedures is een pré

• Kennis van de markt en de uitvoerende partijen

• Je bent maatschappelijk betrokken

• Kennis van en ervaring met geautomatiseerde gegevensverwerking: RAWsystematiek, beheerpakketten zoals dg. Dialog.

• Kennis van openbare groen

• Kennis op het gebied van OV, VRI, wegen, Kunstwerken en Flora en Fauna (wetgeving) is een pré


Pas jij binnen onze organisatie?

De gemeentelijke organisatie is continu in ontwikkeling. Onze medewerkers zorgen voor deze ontwikkeling. Wij zijn daarom op zoek naar een nieuwe collega die werkt volgens onze BROSkernwaarden. Dit betekent dat je Bevlogen je werk doet, daarbij gefocust bent op Resultaat, en dat je Ondernemend te werk gaat door vooral de Samenwerking met bijvoorbeeld collega’s, inwoners en organisaties op te zoeken.


Wie de gemeente Deurne is?

Deurne, een bruisende gemeente in Brainport Eindhoven met grote ambities. Deurne heeft een sterke centrale kern, goede voorzieningen en verbindingen, een gevarieerd landelijk gebied en levendige kerkdorpen met elk een eigen karakter. Met de blik naar buiten stimuleren we duurzame, toekomstgerichte oplossingen en bieden we ruimte voor innovatie. Samen denken we groot, als het bijvoorbeeld gaat om huisvesting voor iedereen en om de samenwerking binnen Brainport Eindhoven en Greenport. Soms is het ook belangrijk om “klein" te denken, als het gaat om maatwerk leveren zoals in de zorg. Wij zijn een gemeente die dicht bij de inwoner staat. Samen met inwoners en nieuwe collega’s willen wij zorgen voor een toekomstbestendig Deurne. Ga jij deze uitdaging met ons aan?


Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten