Gemeenteprojecten

AFAS deskundige

Geplaatst 12 jan. 2021
Project ID: YIS000367
Plaats
Eindhoven
Duur
3 maanden
(24 jan. 2021 - 29 apr. 2021)
Tarief
Unknown

In 2019 zijn we gestart met de implementatie van het e-HRM systeem AFAS. We zijn al een heel eind op weg, maar er ontbreken nog een aantal modules die ons werk nog makkelijker maken. Veel van de deskundigheid hebben we zelf in huis; HR medewerkers die goed in kaart kunnen brengen wat de wensen zijn en functioneel beheer die dit vertaald in een inrichting. We zijn er echter van overtuigd dat het systeem meer mogelijkheden heeft dan die wij nu zien. En zoeken daarom naar een AFAS deskundige die ons hiermee kan helpen.


Concreet gaat het dan om het ondersteunen en adviseren van functioneel en HRM bij;

-      het optimaliseren van de huidige inrichting

-      de implementatie van; (aanvullend) geboorteverlof, in- en uitdiensttreding, mutatieproces, brievenboek/ document generator en mogelijk personeelsdossiers en gesprekcyclus.


Iemand die enerzijds ‘waan-van-de-dag’ vragen kan beantwoorden, maar ook pro-actief kansen ziet om het systeem nog optimaler in te richten en met de meest slimme implementatie-oplossingen komt.


We kennen verschillende doelgroepen binnen onze organisatie, met ook nog per doelgroep andere arbeidsvoorwaarden conform CAR-UWO. Het helpt ons wanneer iemand kennis heeft van de CAR-UWO en ervaring heeft binnen een soortgelijke organisatie.


We willen vaart houden met het verder inrichten van AFAS; zo snel mogelijk starten is prettig, voor 8 uur per week (of anders in overleg).


Sollicitatie deadline is maandag 18 jan om 10:00 uur.