Gemeenteprojecten

Adviseur Vastgoed en Onderwijshuisvesting

Geplaatst 8 apr. 2021
Project ID: YIS000593
Plaats
Dordrecht
Duur
3 maanden
(8 apr. 2021 - 17 jul. 2021)
Uren/week
36 hrs/week
Tarief
Unknown

Ben jij die resultaatgerichte adviseur Vastgoed en Onderwijshuisvesting en zoek je een uitdagende functie binnen een dynamische organisatie?


Je werkzaamheden

Als adviseur Vastgoed en Onderwijshuisvesting ben je verantwoordelijk voor een deel van de gemeentelijke vastgoed- en onderwijsportefeuille. Hiervoor onderhoudt je contacten met de klanten en lever je een bijdrage aan de voorbereiding en afwikkeling van regulier vastgoedbeheer en wettelijke taken op het gebied van onderwijshuisvesting. Je signaleert beleidsmatige en strategische ontwikkelingen en vertaalt deze naar adviezen over mogelijkheden en onmogelijkheden in relatie tot deze vastgoedportefeuille. Daarnaast ondersteun je de strategisch adviseurs vastgoed bij hun dagelijkse werkzaamheden en lever je een vakinhoudelijke bijdrage aan de advisering. En je bent voortdurend gericht op verbetering van kwaliteit van de dienstverlening en efficiëntie van werkprocessen.


Jouw profiel

Je beschikt over tenminste HBO werk- en denkniveau in het vakgebied. Je bent praktisch ingesteld en de klant staat voor jou centraal. Je weet je zowel mondeling en schriftelijke goed uit te drukken. Je kunt goed samenwerken en neemt initiatieven en beschikt over voldoende overtuigingskracht. Je beoordelingsvermogen is goed ontwikkeld en daarnaast ben je je bewust van je omgeving en jouw invloed hierop. Je hebt een hoge mate van verantwoordelijkheid, maar je kunt ook verantwoordelijkheden neerleggen bij andere personen. Wanneer je in een soortgelijke functie werkzaam bent geweest, is dat een pré.


Plaats in de organisatie

De vastgoedadviseur werkt binnen het kernteam Vastgoed, Onderwijshuisvesting en Wijkaccommodaties in het cluster Publieksaccommodaties. Dit kernteam is verantwoordelijk voor het behalen van een optimaal maatschappelijk rendement voor de gemeentelijke vastgoed portefeuille. Zij adviseert over de aanschaf, inzet en verkoop van gemeentelijk vastgoed, is verantwoordelijk voor het behouden van de kwaliteit van het vastgoed en levert een vakinhoudelijke bijdrage in multidisciplinaire teams, vanuit het brede belang van de stad. Het team vervult een centrale rol in de organisatie voor alle vastgoedvraagstukken. De samenwerking met de collega's in de andere clusters en met de externe partners is daarom een belangrijk uitgangspunt.


Sollicitatie deadline is 14-4 om 10:00 uur.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten