Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Aanjager Samen aan de Slag bij de gemeente Cranendonck (ZZP - Freelance)

Geplaatst 28 aug. 2020
Project ID: YIS000155
Plaats
Budel
Uren
16 uur/week
Periode
1 jaar, 4 maanden
Start: 1 sep. 2020
Einde: 1 jan. 2022
Tarief
0 - 75 €/uur


“Dynamiek, samenwerking en vernieuwing. Daar krijg jij energie van.”  

De functie van aanjager voor ‘Samen aan de slag’ is een tijdelijke functie tot 1 januari 2022.

 

Werken als aanjager voor “Samen aan de slag”

Jij zet je in voor onze ambitie dat iedereen in 2022 “meetelt, meedoet en naar eigen kracht bijdraagt. Alle talenten komen tot ontwikkeling; voor het individu en voor de samenleving”. Samen aan de slag is een initiatief van de gemeenten Weert,Nederweert & Cranendonck zorg jij ervoor dat partners in het sociale domein worden gestimuleerd en ondersteund op weg naar het realiseren van de ambitie in 2022. Daarbij sluit je aan op de energie die er in de samenleving en bij organisaties is en stimuleert en faciliteert passende initiatieven door aan te jagen, te verbinden, kennis en expertise te delen en slimme financiering mogelijk te maken.

 

Als aanjager voor “Samen aan de slag” ben jij verantwoordelijk voor het proces en eindresultaat van de aanpak “Samen aan de slag”. Jij signaleert kansen, stimuleert en faciliteert nieuwe initiatieven, komt met voorstellen en bewaakt de voortgang om het eindresultaat te bereiken. Daarbij zorg je voor verbinding tussen de verschillende betrokken organisaties en de actielijnen. Hiervoor benut jij het professioneel netwerk van inwoners en partners uit het sociale domein en zorg jij voor afstemming met de projectgroep, stuurgroep en organisaties in de samenwerkende gemeenten. Ook stimuleer jij gemeentelijke organisaties en samenwerkingspartners om de eigen uitvoering te toetsen aan de gedeelde waarden die de partners in het sociale domein hebben omarmd.

 

De aanjager die wij zoeken heeft:

·        Lef, ambitie, doorzettingsvermogen en een ondernemingsgeest

·        Creativiteit, om organisaties en individuen in beweging te krijgen en te houden, buiten hun vaste patronen

·        Kennis van het brede sociale domein en het regionale netwerk is een pré

·        Ervaring met het voeren van dialogen met tegengestelde belangen

·        Een resultaatgerichte, dienstverlenende en flexibele instelling

·        Communiceert overtuigend en weet bestuurders mee te nemen in de ideeën van de regionale partners en omgekeerd

·        Een afgeronde Hbo- of WO-opleiding bij voorkeur in het vakgebied.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten