Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak of bv waarvan enig bestuurder, VOF niet mogelijk) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

2X freelance trainee duurzaamheid: 1. Energietransitie 2. Circulaire economie (zzp)

Posted Sep 26, 2022
Project ID: YIS 9120970
Location
Capelle aan de IJssel , Zuid-Holland
Duration
6 maanden
(Oct 1, 2022 - Apr 1, 2023)
Hours/week
32 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Sep 28, 2022 12:00 PM

Er zijn 2 posities beschikbaar voor een trainee m.b.t. Duurzaamheid.

Tariefstelling: €50,- / - € 65,- .

Per positie een looptijd van 6 - 9 maanden.

Startdatum inzet: 1-10-2022

Uren per week: 32,00

 

1.     Trainee Energietransitie

Duurzaamheid staat midden in de belangstelling, voor burgers vaak met heel praktische vragen zoals wat kan ik het beste doen om de energierekening te verlagen? Zeker nu een belangrijke vraag. Daarnaast zien we dat ook bedrijven en andere instellingen nadenken over wat zij kunnen doen.

Wij zoeken een trainee duurzaamheid op het gebied van de energietransitie. Het helpen van bewoners hun woning te verduurzamen en energie te besparen. Ook het voorkomen van energiearmoede is hier onderdeel van. Met de recente stijgede prijzen voor energie is de vraag naar hulp en adviezen bij energietransitie enorm toegenomen

Om bewoners te informeren communiceren wij via internet, brieven en bewonersbijeenkomsten ons eigen Energieloket over de mogelijkheden die er zijn.

Wil jij ervaring op doen op het gebied van duurzaamheid, energietransitie en steek je graag je handen uit de mouwen dan zijn wij op zoek naar jou!

Het team duurzaamheid is onderdeel van de unit Ruimtelijke Ontwikkeling binnen de afdeling Stadsontwikkeling. Het team wordt geleid door een programmamanager die integraal verantwoordelijk is voor de verschillende onderdelen van het programma Duurzaamheid.

Als trainee ga je nauw samenwerken met de projectleider energietransitie, samen bepalen jullie waar inzet nodig is en welke taken je gaat uitvoeren. Daarnaast werk je samen met de energiecoaches en communicatie.

Duur 6 tot 9 maanden

 

2.     Trainee Circulaire economie en klimaatbestendigheid

Duurzaamheid is één van de snelst groeiende beleidsvelden binnen de overheid. Of het nu gaat om aardgasvrij, isolatie, zonnepanelen, energie en warmtetransitie of onderwerpen als een circulaire economie en het klimaatbestendig maken van de buitenruimte.

De gemeente Capelle aan den IJssel is één van de meer verstedelijkte gemeente in Nederland, met 67.000 inwoners niet de grootste maar wel vol met uitdagingen en ambities. Wij zoeken een trainee circulaire economie en klimaatbestendigheid.

Wil jij ervaring op doen op het gebied van duurzaamheid, circulaire economie, klimaatbestendigheid en steek je graag je handen uit de mouwen dan zijn wij op zoek naar jou!

Het team duurzaamheid is onderdeel van de unit Ruimtelijke Ontwikkeling binnen de afdeling Stadsontwikkeling. Het team wordt geleid door een programmamanager die integraal verantwoordelijk is voor de verschillende onderdelen van het programma Duurzaamheid.

Als trainee ga je nauw samenwerken met de projectleider circulaire en de collega’s van de afdeling Stadsbeheer voor het klimaatbestendig maken van onze buitenruimte.

Voor circulair werk je samen met de projectleider circulaire en voor het onderdeel klimaatbestendigheid werk je samen met de programma manager Duurzaamheid en de collega water bij de afdeling Stadsbeheer, samen bepalen jullie waar inzet nodig is en welke taken je gaat uitvoeren.

 

Duur 6 tot 9 maanden

 

Similar projects

+ Search all projects