Juridische kennisgeving

Adres:
Randstad Sourceright GmbH
Frankfurter Strasse 100
65760 Eschborn, Duitsland


Contact:
Tel: +49 (0)30 201 640 340
E-mail: gemeenteprojecten@talent-pool.com

Algemeen Directeuren: Annelie Fitze en Hans Cramer van den Bogaart
Handelsregister: AG Frankfurt am Main / HRB 94531
Btw-nummer: DE284983069

Aansprakelijkheid voor inhoud

Als dienstverlener zijn we volgens § 7 punt 1 van de wet TMG aansprakelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina's. Volgens §§ 8 tot 10 van de wet TMG zijn we niet verplicht om gegevens die door derde partijen zijn doorgegeven of opgeslagen op te volgen of om verdachte activiteiten te onderzoeken. De verplichting om gegevens overeenkomstig de algemene wetten te verwijderen of het gebruik ervan te blokkeren, blijft van toepassing. Op dat vlak kunnen we uitsluitend aansprakelijk worden gesteld vanaf het moment dat we kennis hebben van een concrete schending van de wetten. Zodra we kennis van een schending van de wetten hebben, verwijderen de inhoud onmiddellijk.

Aansprakelijkheid voor links

Onze website bevat links naar externe websites van derde partijen waar we geen invloed op de inhoud ervan hebben. Daarom nemen we geen enkele aansprakelijkheid voor deze externe inhoud op. De aanbieders of beheerders van deze websites zijn altijd verantwoordelijk voor de inhoud van deze gelinkte websites. Op het moment dat de link in onze website wordt opgenomen, controleren we de website op eventuele wettelijke schendingen. Op dat moment is geen illegale inhoud gevonden. Zonder concreet bewijs van een wettelijke schending is een permanente controle van de gelinkte websites niet redelijk. Zodra we op de hoogte worden gebracht van enige wettelijke schending, verwijderen we de link onmiddellijk.

Copyright

De door de beheerders van deze website aangemaakte inhoud en werken zijn beschermd door de Duitse wetgeving inzake auteursrechten. Het dupliceren, verwerken, distributeren of commercialiseren van dit materiaal buiten de voorwaarden van de wetgeving inzake auteursrechten, is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de respectieve auteur of ontwerper. Het downloaden en kopiëren van deze pagina's is uitsluitend toegestaan voor particulier, niet-commercieel gebruik. Voor die inhoud die niet door de beheerder van deze website is aangemaakt, gelden de auteursrechten van derde partijen. Dergelijk inhoud is alsdusdanig aangegeven. Merk je toch nog een schending van auteursrechten op, neem dan direct contact met ons op. Zodra we op de hoogte worden gebracht van enige wettelijke schending, verwijderen we deze inhoud onmiddellijk.