Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Wmo consulent

Geplaatst 29 jan. 2021
Project ID: YIS000415
Plaats
Vught
Periode
3 maanden
Start: 7 feb. 2021
Einde: 29 apr. 2021
Tarief
40 - 50 €/uur

Voor de gemeente Vught zoeken wij:

Ervaren Wmo consulent (nadruk nieuwe taken)

32-36 uur

 

 

Omschrijving functie/taken:

We zijn op zoek naar een klantmanager Wmo per direct t/m april 2021. 32-36 uur per week. Het gaat om de tijdelijke invulling van een vaste formatieplaats.

 

We zijn op zoek naar een ervaren kracht die bekend is met Suite. Ervaring met WMO begeleiding en beschermd wonen (nieuwe Wmo) is vereist.

 

Het betreft de taken m.b.t. een of meerdere van de navolgende Wmo-voorzieningen: dagbesteding, begeleiding, beschermd wonen, huishoudelijke hulp, rolstoelvoorziening, vervoersvoorziening, algemene voorziening, kortdurend verblijf, woningaanpassing.

 

 

Wie ben je?

 

·        Je beschikt over een voor de functie relevante opleiding op minimaal hbo-niveau en hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring en kennis op het gebied van Wmo begeleiding en beschermd wonen;

·        Je beschikt over en HBO werk- en denkniveau met specifieke vakkennis binnen het sociaal domein;

·        Kennis van Wmo en relevante wet- en regelgeving;

·        Je communiceert transparant en bent realistisch over resultaten en werkwijze;

·        Kennis van Suite


Deadline: 2-2 13:00

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten