Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Riool en waterbeheerder

Geplaatst 1 dec. 2020
Project ID: YIS000293
Plaats
Son en Breugel
Uren
16 uur/week
Periode
1 dag
Start: 14 dec. 2020
Einde: 15 dec. 2020
Tarief
0 - 70 €/uur

Vanwege een piek in werkzaamheden zijn we op zoek naar tijdelijke uitbreiding voor het vakgebied water en riolering.

 

Son en Breugel is op rioleringsgebied een vooruitstrevende gemeente. We zijn bijvoorbeeld voortvarend aan de slag met het afkoppelen van woningen en belonen onze inwoners hiervoor. Daarnaast staan we aan de vooravond van een nieuw V-GRP, pakken we een aantal grote projecten aan en spelen er diverse onderwerpen op het gebied van beheer en onderhoud.

 

Ben jij in staat om snel te schakelen tussen beheer, beleid en uitvoering dan zijn wij op zoek naar jou! Taken die in jouw pakket ondergebracht worden zijn bijvoorbeeld het begeleiden van het afkoppeltraject, het verlengen en begeleiden van diverse raamcontracten, het beheer procesmatig vorm geven, de uitvoering begeleiden, het bestuur waar nodig informeren en de informatie op de gemeentelijke website actualiseren. Ook klantcontact over uiteenlopende kwesties op het gebied van water en riolering behoort tot het takenpakket.

 

Functie eisen

  • Relevante HBO opleiding
  • Ervaring op het gebied van water en riolering. Met name kennis van riolering is vereist.
  • Communicatie vaardig in woord en geschrift


Sollicitatie deadline is dinsdag 8 november om 10:00 uur.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten