Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Medewerker verkeer

Geplaatst 8 okt. 2020
Project ID: YIS000198
Plaats
Heeze
Uren
16 uur/week
Periode
2 maanden
Start: 19 okt. 2020
Einde: 18 dec. 2020
Tarief
Onbekend

We zoeken een medewerker die:

  • Ervaring heeft in en affiniteit met het thema verkeer en vervoer (nadruk op de uitvoering).
  • Klachten en meldingen (kleine verkeerszaken borden, palen, markering)
  • Opstellen van verkeersbesluiten (incl. bezwaar en beroep). Met “bezwaar en beroep” wordt bedoeld meedenken op inhoudelijk vlak, uiteraard is er een jurist die de kar trekt.
  • Invulling geven aan uitvoeringsprogramma Infrastructuur
  • Advisering Cluster RB, BFO, VVH
  • Opleidingseisen: relevante MBO/HBO opleiding op het gebied van verkeer en mobiliteit (bijvoorbeeld verkeerskunde of ruimtelijke ontwikkeling) en bezit actuele kennis van wet- en regelgeving, beleid en procedures. Kennis op het vakgebied van verkeer en mobiliteit


Wat we zoeken is een volwaardige collega die de ontstane lacune door het vertrek van de medewerker verkeer tijdelijk op kan vullen met primair als doel het instandhouden van de dienstverlening naar burgers.


Sollicitatie deadline is donderdag 15 oktober om 11.00 uur. Hoe eerder je solliciteert, hoe beter!

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten