Gemeenteprojecten

Landschapsarchitect BAR-organisatie

Geplaatst 22 dec. 2020
Project ID: YIS000339
Plaats
Ridderkerk
Duur
2 maanden
(17 jan. 2021 - 31 mrt. 2021)
Tarief
Unknown

De functie

Om een tijdelijke piek als het gevolg van vacatures mee op te vangen, zijn wij op zoek naar een enthousiaste landschapsontwerper / -architect.


Je werkt binnen een team van landschapsarchitecten, landschapsontwerpers en stedenbouwkundigen binnen het team Ontwerp Ruimtelijke Kwaliteit. Je werkt in nauwe samenwerking met team overstijgende disciplines, zoals onder andere Beheer openbare ruimte, Verkeer, Bouwkunde en Civiele en Cultuurtechniek. Je werkt binnen een breed scala aan opdrachten, van herinrichtingsopgaven tot aan grote en kleine landschappelijke visies. Verder adviseer je ad-hoc waar onze expertise nodig is, bijvoorbeeld bij de inrichting van speelplekken.


Wat vragen wij van je?

We zoeken een echte allrounder. Iemand die het klappen van de zweep kent in gemeenteland. Je hebt niet alleen een stevige landschappelijke achtergrond (door studie en ervaring), maar je weet ook hoe een gemeente functioneert. Je staat stevig in je schoenen en je kunt je ontwerpen en adviezen ook goed voor het voetlicht brengen.


Je bent in staat tot het maken van een heldere ruimtelijke analyse en het verwerken van de ideeën en wensen van omwonenden, je weet daarbij ontwerpopgaven in hun context te plaatsen binnen een bepaald budget. Je weet je ontwerp concreet te maken tot materialisatie en beplantingsplannen aan toe. Je kunt je ontwerp op overtuigende wijze visualiseren zodat de tekeningen helder zijn voor de omwonenden, dit doe je door middel van een duidelijke plattegrond met eventueel een 3D-visualisatie. Daartoe beheers je ook de nodige softwarepakketten, als Illustrator, Indesign en Autocad.


Voor het uitwerken tot werktekeningen weet je de tekenaars binnen het ingenieursbureau aan te sturen. Je houdt je aan deadlines en durft je collega’s aan te spreken bij eventuele vertraging van projecten.


Je hebt een flexibele en open houding. Je werk voer je soms uit onder (politieke) druk. 


Must haves (knockouts)?

●       Opleiding op het gebied van landschapsontwerp of -architectuur

●       Ervaring met Autocad en Adobe pakket

●       Politiek / bestuurlijke sensitiviteit

●       Portfolio van je recente en relevante werk is verplicht mee te sturen / in te zien. Voeg deze toe bij je applicatie cover letter of stuur per mail!


Pre's?

●       Het maken van duidelijke presentatietekeningen

●       Coachende eigenschappen ter ondersteuning van minder ervaren collega’s


Sollicitatie deadline is donderdag 31 dec om 10:00 uur en opdracht is met optie tot verlenging!

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten