Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Klantmanager Werk

Geplaatst 17 jun. 2021
Project ID: YIS 9096987
Plaats
Oud-Beijerland
Uren
24 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 15 jun. 2021
Einde: 31 dec. 2021
Tarief
Onbekend

Locatie: Oud-Beijerland

Sollicitatie deadline: 21-6 om 15:00 uur


Werkzaamheden

Uitvoeren van intakes, regie voeren op trajecten naar werk, matchen kandidaten en vacatures, contact onderhouden met ketenpartners.

De nadruk ligt in voornamelijk op het doen van intakes, daar ligt een behoorlijke berg werk die weggewerkt moet worden.


Natuurlijk is het belangrijk dat men gericht is op uitstroom, maar men vindt het opbouwen van een relatie met de klant ook heel belangrijk, dus de nadruk ligt meer op doelmatigheid dan op rechtmatigheid.

 

Functie-eisen

We zoeken een kandidaat op HBO nivo met minimaal 2 a 3 jaar werkervaring in soortgelijke functie. Bij voorkeur een kandidaat die met Dariuz kan werken, men hoeft niet gecertificeerd te zijn. Starten graag zsm met als einddatum 31 december 2021. Het is een opdracht voor minimaal 24 uur per week, het maakt niet uit welke dagen. De voorkeur gaat uit naar werken op de locatie. De standplaats is Jan van der Heijdenstraat in Oud-Beijerland.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten