Gemeenteprojecten

Hospitality medewerker

Geplaatst 9 jun. 2021
Project ID: YIS 9092767
Plaats
Oostvoorne
Duur
77 jaar, 7 maanden
(1 jun. 2021 - 1 jan. 2099)
Uren/week
4 hrs/week
Tarief
Unknown

Locatie: Oostvoorne

Sollicitatie deadline: 16-6 om 11:00 uur


Team EXAC (exploitatie & accommodaties) bestaat uit De Merel, De Meander en De Man en zijn onderdeel van de gemeente Westvoorne. Aan de rand van Oostvoorne ligt de multifunctionele accommodatie De Meander. Hierin zijn zowel een sporthal, oefenruimte als het zwembad gevestigd. Cultureel centrum De Man ligt aan het Dorpsplein in Oostvoorne en beschikt over 4 zalen waaronder een theaterzaal. Sport en Cultureel centrum De Merel ligt in Rockanje.  


Het werk

Als hospitality medewerker ontvang je gasten en stel je je op als gastheer/gastvrouw en verricht je horecawerkzaamheden. Je draagt zorg voor het gebruik en de exploitatie van een van de drie accommodaties. Ook houd je toezicht op gebruikers en activiteiten. Schoonmaakwerkzaamheden maken ook deel uit van je functie. 


Wat breng je mee?

Jij bent een enthousiaste en gastgerichte kandidaat met een geldig diploma VMBO/MBO Horeca/hotel en minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je werkt graag in een team en vindt het niet erg om op verschillende locaties te werken. Je hebt een diploma Sociale Hygiëne, een geldig BHV en EHBO diploma met aantekening reanimatie of je bent bereid deze diploma’s te halen. Je bent bereid tot het werken van onregelmatige diensten, ook in het weekend.


Wat krijg je van ons?

Naast een goed arbeidsvoorwaardenpakket bieden wij je een leuke parttime baan in een leuk team. Je krijgt een diverse werkomgeving waar uiteenlopende verenigingen en stichtingen gebruik van maken. Je krijgt de mogelijkheid je verder te ontwikkelen door bijvoorbeeld het volgen van opleidingen.  

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten