Gemeenteprojecten

Functioneel applicatiebeheerder sociaal domein

Geplaatst 11 jan. 2021
Project ID: YIS000359
Plaats
Valkenswaard
Duur
1 maand
(17 jan. 2021 - 27 feb. 2021)
Tarief
0 - 70 €/hr

Let op: zeer korte sollicitatie deadline, namelijk dinsdag 12 jan om 15:00 uur.


Als team Functioneel Beheer verzorgen we het functioneel beheer van veel informatiesystemen: o.a. key2financien, key2burgerzaken, Exxellence zaaksuite, Suite4Werk&Inkomen, ZorgNed etc. Als medewerker functioneel beheer Sociaal Domein focus je je op deze laatste twee applicaties. Je bent samen met 2 andere collega’s verantwoordelijk voor:

  • Het inrichten/beheren van Suite4Werk&Inkomen en ZorgNed en ondersteunen van gebruikers uit het Sociaal Domein bij problemen met deze applicaties;
  • Het zelfstandig uitvoeren van beheeractiviteiten en het bewaken van de kwaliteit van de informatiesystemen;
  • Het fungeren als vraagbaak voor medewerkers van het Sociaal Domein in relatie tot het gebruik/inzet van de informatiesystemen.
  • Onderhouden van contacten met proces- en systeemeigenaren, gebruikers van applicaties, leveranciers, systeem- en collega (applicatie)beheerders, testers, applicatieontwikkelaars en informatie-adviseurs/-beleidsmedewerkers.


Waar kom je te werken?

Bij de A2-samenwerking (inderdaad, genoemd naar de snelweg). Deze organisatie regelt vanaf 1 januari 2017 alles op het gebied van bedrijfsvoering en werk & inkomen voor de gemeenten Cranendonck, Heeze-Leende en Valkenswaard. Als medewerker functioneel beheer ga je aan de slag bij de afdeling Techniek en Gegevens. Hierbinnen ben jij onderdeel van het team functioneel beheer en werk je voor de 4 (klant)accounts Cranendonck, Heeze-Leende, Valkenswaard en de A2-samenwerking zelf. Het team bestaat uit een aantal medewerkers functioneel beheer en enkele senior medewerkers functioneel beheer. Je werkzaamheden voer je uit op één van de drie locaties van de A2 samenwerking, Budel, Heeze of Valkenswaard (in dit geval vanwege Corona-maartregelen, zal dit voornamelijk vanuit thuis zijn).


Wie ben jij?

Je kunt proactief samenwerken (op afstand) in een klein team binnen een samenwerkings­organisatie. Je bent een zelfstandige, communicatief vaardige functioneel beheerder.


Wat neem je mee?

  • Een HBO-diploma op gebied van gegevens en systemen/applicaties (bij voorkeur op het terrein van het sociaal domein);
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie bij een gemeente of overheidsorganisatie binnen het sociaal domein.
  • Je hebt inzicht in de processen en informatiestromen binnen het sociaal domein.
  • Je hebt ervaring met het beheren van de applicaties Suite4Werk&Inkomen en ZorgNed


Vanwege de corona-maatregelen zal er vooral vanuit thuis worden gewerkt. Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten