Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance wmo consulent (zzp)

Posted Nov 25, 2022
Project ID: YIS 9124436
Location
Panningen, Limburg
Hours/week
36 hrs/week
Timeline
6 months
Starts: Jan 2, 2023
Ends: Jun 30, 2023
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Dec 1, 2022 12:00 PM

Startdatum: 2-1-2023

Duur opdracht: 30-6-2023

Uren p week: 32 tot 36 uur per week.

Functieschaal: 9

Tarief: indicatie € 60-70 (afhankelijk ervaring)

Geschikte kandidaten worden direct onder de aandacht gebracht, de vacature kan dan ook eerder gesloten worden.Gemeente Peel en Maas.

In deze leuke baan…

·       Beantwoord je hulp/ondersteuningsvragen van inwoners

·       In gesprek met de inwoner onderzoek je de ondersteuningsvraag

·       Maak je een heldere analyse van de situatie en stel je de bijbehorende doelen op

·       Samen met de inwoner kom je tot een plan dat hem gaat helpen bij de beperkingen die hij ervaart

 

Om jouw werk goed te kunnen doen is het noodzakelijk om een netwerk van (informele en professionele) partners in de gemeente te hebben. Dit netwerk bouw je op en we verwachten dat je hierin zelf ondernemend bent en actief de samenwerking opzoekt. 

De vragen die je op gaat pakken zijn divers van aard. Ze kunnen betrekking hebben op ondersteuning die nodig is bij vervoersvoorzieningen, woningaanpassingen, huishoudelijk werk, het vinden van een dagbesteding en/of de behoefte aan begeleiding.

Je bent samen met de andere consulenten binnen het cluster verantwoordelijk voor het eerste contact met de inwoner. Dit betekent vooral via de telefoon, soms via e-mail of een afspraak  in het Huis, de inwoner informatie en advies geven.


Onze ideale kandidaat

·       Is een krachtige, enthousiaste en gemotiveerde consulent

·       Heeft een HBO-diploma in de zorg of welzijnsrichting

·       Is bekend met het werkveld en de doelgroepen

·       Beschikt over inhoudelijke kennis van de WMO en aanverwante regelingen

·       Heeft minimaal 2 jaar ervaring binnen het sociaal domein

·       Heeft eerder gewerkt met het systeem Suite

·       Werkt op vrijdag

 

Wie zijn wij

Wij zijn jong, ambitieus en vernieuwend. We koesteren de kleinschaligheid en de menselijke maat die past bij een plattelandsgemeente. Openheid, eigen verantwoordelijkheid, lef en nuchterheid zijn kenmerkend voor ons als organisatie en dat verwachten we ook van jou. Hiërarchie is niet leidend, samen bereiken we meer.

 

Wij zijn een vooruitstrevende organisatie die betrokken wil zijn bij haar inwoners en continu inspeelt op een samenleving die in volop beweging is. Contact met deze samenleving staat bij ons voorop. Voor dit contact zorgt onder andere het team Werk, Inkomen, Jeugd en Zorg (WIJZ) en daarbinnen bieden de medewerkers van het cluster Zorg en Ondersteuning inwoners ondersteuning met het doel iedereen in onze maatschappij zo goed mogelijk mee te laten doen! 

Similar projects

+ Search all projects