Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Verkeerskundige

Geplaatst 1 jul. 2021
Project ID: YIS 9096907
Plaats
Waddinxveen
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 28 jun. 2021
Einde: 27 dec. 2021
Tarief
Onbekend

Locatie: Waddinxveen

Sollicitatie deadline: 08-7 om 12:00 uur 


De gemeente Waddinxveen zoekt talent!

Gemeente Waddinxveen staat voor de kernwaarden elkaar vertrouwen geven, verbinden met elkaar, flexibel zijn, verantwoordelijkheid nemen en resultaatgericht werken. Spreekt dit je aan en wil jij elke dag werken aan een mooier Waddinxveen? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

 

Wij zoeken een                                           

  

Verkeerskundige

(24-36 uur)


Samen met de beleidsadviseurs mobiliteit en een andere verkeerskundige ben je verantwoordelijk voor verkeer en vervoer in Waddinxveen. Jij bent dé specialist als het gaat om verkeerskunde. Je zorgt, doormiddel van geven van uitvoering aan het Mobiliteitsplan en Parkeerbeleid, dat het verkeer en vervoer op rolletjes loopt. Daarvoor werk je nauw samen met de beleidsadviseurs mobiliteit, de verkeerskundige en de adviseurs en projectleiders Openbare Ruimte.

 

Wat ga je concreet doen

  • je analyseert en geeft advies over diverse verkeersvraagstukken;
  • je levert een verkeerskundige bijdrage in beheer- en ontwikkelprojecten;
  • je maakt verkeersbesluiten en verkeerskundige ontwerpen;
  • je bent het aanspreekpunt voor verkeerskundige belangengroepen;
  • je behandelt verkeerskundige meldingen, vragen en klachten van bewoner en zorgt voor een Duurzaam Veilige beoordeling van de situatie;


Wat breng je mee

  • je hebt minimaal een afgeronde Mbo-opleiding binnen het vakgebied met enige jaren werkervaring;
  • je hebt kennis van het BABW en relevante richtlijnen van het CROW;
  • communicatie en samenwerking is erg belangrijk voor deze functie. Jij weet van nature dat je een beter en gedragen resultaat bereikt als je het samen doet. Daarom ben je een kei in het verbinden van mensen en belangen, weet je informatie op te halen, mensen mee te nemen in je verhaal, koppel je zaken terug, ben je standvastig maar kun je ook meebewegen waar nodig;
  • je weet hoe je om moet gaan met politiek gevoelige onderwerpen;
  • burgerparticipatie wordt een steeds belangrijker middel om samen invulling te geven aan verkeer en vervoer. Je gaat daarom proactief om met signalen die je krijgt vanuit inwoners en je vindt het leuk om met bewoners in gesprek te gaan. 


Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten