Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance toezichthouder milieu (zzp)

Posted Jun 2, 2023
Project ID: YIS 9134295
Location
Weert, Hybrid
Timeline:
7 months
Starts: z.s.m.
Ends: Dec 31, 2023
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
60 - 83.5 €/hr
Application Deadline: Sep 14, 2023 2:00 PM

Startdatum: Z.s.m.

Einddatum: 31-12-2023

Aantal uur: 24-36

Functieschaal: 9

Tarief: max €83,50 voor een senior

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Werken als milieutoezichthouder

Wij zijn op zoek naar een ervaren toezichthouder/leermeester. Die het leuk vindt om zijn kennis en kunde al werkend over te brengen op beginnende collega’s. Dit  betekent dat jij het als een uitdaging ziet om milieucontroles uit te voeren en tegelijkertijd verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van je collega’s. De milieutaken van het team worden volledig uitgevoerd binnen de Regionale Uitvoeringsdienst (RUD) Limburg-Noord.

 

Maak kennis met het team Toezicht & Handhaving van de afdeling VTH!

Bij het team toezicht & handhaving werk je samen met 25 collega’s, waaronder je directe collega’s Fabrice, Moniek en Kai. Het team toezicht en handhaving maakt deel uit van de afdeling Vergunning, Toezicht en Handhaving. De totale afdeling bestaat uit ongeveer 55 collega’s. Samen werken we aan een prettige en veilige leefomgeving. Daarbij richten wij ons op de fysieke leefomgeving. Denk bijvoorbeeld aan activiteiten zonder vergunning, overlast meldingen, gebruik in strijd met het bestemmingsplan, illegaal storten van gevaarlijke stoffen, asbest en illegale hennepteelt. Bij de gemeente Weert werk je samen met ruim 400 collega’s in een dynamische omgeving, waarbij persoonlijke groei en samenwerken gestimuleerd wordt.

 

Werken als milieutoezichthouder

Wij zijn op zoek naar een ervaren toezichthouder/leermeester. Die het leuk vindt om zijn kennis en kunde al werkend over te brengen op beginnende collega’s. Dit  betekent dat jij het als een uitdaging ziet om milieucontroles uit te voeren en tegelijkertijd.. De milieutaken van het team worden volledig uitgevoerd binnen de Regionale Uitvoeringsdienst (RUD) Limburg-Noord. Samen met je directe collega’s en de collega’s uit de regio draai je als toezichthouder van de Regionale Uitvoeringsdienst Limburg-Noord piketdiensten in het kader van de 24-uurs beschikbaarheid. 


Jouw kwaliteiten

-     Je bent een teamplayer die het als een uitdaging ziet om op een probleemoplossende en dienstverlenende manier om te gaan met toezicht & handhaving;

-     Je bent goed in het leggen en onderhouden van contacten;

-     Je signaleert problemen, herkent belangrijke informatie en legt verbanden;

-     Je staat stevig in je schoenen en je kunt goed omgaan met weerstand; 

-     Je bent flexibel ingesteld, verandert bij problemen de eigen gedragsstijl om het doel te bereiken;

-     Je drukt je duidelijk en helder uit en je bent zowel schriftelijk als mondeling sterk in presentatie en communicatie;

-     Je werkt integraal en stemt daarbij de eigen bijdrage af op de organisatie, rekening houdend met de diverse invalshoeken, vakgebieden en beleidsterreinen.

 

Jouw achtergrond

-        Affiniteit met het werkveld;

-        Afgeronde opleiding Milieukunde of gelijkwaardig;

-        In bezit van rijbewijs B;

 

Similar projects

+ Search all projects