Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak of bv waarvan enig bestuurder, VOF niet mogelijk) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance testadviseur ICT (zzp)

Posted Mar 3, 2023
Project ID: YIS 9129732
Location
Groningen , Groningen
Duration
Start date: Mar 20, 2023
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Mar 17, 2023 12:00 PM

Duur: zsm - 13 juni 2023. Optie tot verlenging

Inzet: 36 uur

Schaal 9, CAO Gemeenten

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Heb jij je sporen binnen ICT-land, en met name op het gebied van testen, wel verdiend en ben je op zoek naar meer uitdaging? Mag jij graag (on)gevraagd advies leveren, zodat de kwaliteit van applicaties hierdoor omhoog gaat? Dan is deze functie als Testadviseur ICT zeker iets voor jou. 

 

Wat je onder andere van de functie kunt verwachten: 

Als Testadviseur ICT speel jij een centrale rol binnen de directie Informatie en Services van de Gemeente Groningen. Zo adviseer jij over de testaanpak bij grote projecten en help je mee met het opzetten van testplannen, geef je voorlichting in de organisatie over (het belang van) testen en draag je bij aan het project AVG-proof testen. Verder ben jij natuurlijk op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op testgebied en beheer jij als specialist zelf de testapplicatie Testersuite. 

Je taken concentreren zich rondom het adviseren over testen, zodat de kwaliteit van de systemen gewaarborgd is en blijft. Goed om te weten is dat het gaat om systemen die door onze leveranciers worden ontwikkeld. 

 

Waar je komt te werken: 

De gemeente Groningen staat niet stil op het gebied van digitalisering en technologische ontwikkelingen. Dit betekent onder andere dat er steeds meer applicaties en koppelingen binnen de organisatie komen waarvan de kwaliteit  heel belangrijk is. Samen met twee collega-testadviseurs val je onder de  afdeling I&S Bedrijfsvoering, waarin naast jullie ruim dertig Functioneel Beheerders werken. Deze afdeling valt onder de directie Informatie en Services, wat één van de 16 directies binnen de Gemeente Groningen is en samen met onder andere HRM en Financiën het Shared Service Center van de Gemeente vormt. De precieze organisatiestructuur leggen we je graag uit als we elkaar spreken. 

 

Om als Testadviseur ICT succesvol te zijn, vragen wij het volgende van jou: 

·      HBO werk- en denkniveau; 

·      ervaring met het coördineren van testen; 

·      analytische én sociale vaardigheden; je bent een specialist op testgebied en weet dit te vertalen naar advies aan collega’s; 

·      kennis van Tmap; 

·      je hebt ervaring in het documenteren van processen en werkinstructies; 

·      je staat stevig in je schoenen en durft waar nodig ook ‘nee’ te zeggen. 

 

Similar projects

+ Search all projects