Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance technisch administratief medewerker onderhoud gemeentelijke gebouwen (zzp)

Geplaatst 9 nov. 2022
Project ID: YIS 9123518
Plaats
Gouda, Zuid-Holland
Uren
36 Uur/week
Periode
5 maanden
Start: 15 nov. 2022
Einde: 30 apr. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorstel datum: 14 nov. 2022 12:00

Startdatum voorkeur: asap

Duur opdracht: tm april met kans op verlenging, voor deze vacature wordt op dit moment ook voor vast geworven.

Aantal uren per week: 24-36

Inschaling: schaal CAO Gemeenten 

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

 

Met wie ga je werken?

Je wordt onderdeel van een van de meest dynamische afdelingen binnen de gemeente Gouda: Cultuur, Vastgoed en Ontwikkeling (CVO). In deze afdeling werken circa 22 medewerkers verdeeld over drie teams die zich bezighouden met o.a. de thema’s onderwijshuisvesting, gebieds- en vastgoedontwikkeling, het beheer en de exploitatie van gemeentelijke gebouwen en gronden en beleid op het gebied van cultuur en sport.

Je plek is in het team Vastgoed en Grondzaken, dit team is verantwoordelijk voor het beheer, onderhoud en exploitatie van het gemeentelijk vastgoedbezit (gronden en gebouwen). In totaal zijn er 9 directe collega’s. Zelfstandige collega’s met elk hun eigen specialisme. Het team is betrokken bij vele vastgoed en grondzaken vraagstukken, soms als opdrachtgever, maar ook ter ondersteuning van andere beleidsvelden. Als technisch administratief medewerker onderhoud werk je nauw samen met medewerkers planmatig onderhoud, verduurzaming van gemeentelijk vastgoed en leg je verantwoording af aan de teamcoördinator Vastgoed en Grondzaken.

 

Wat ga je doen?

In de rol van technisch administratief medewerker onderhoud ben je een belangrijke schakel tussen gebruikers van gemeentelijk vastgoed (gebouwen en gronden) en de gemeente. Je bent de spin-in-het-web binnen de wereld van onderhoud van gebouwen van de gemeente Gouda. De ene dag ben je bezig met het vervangen van een lift en het andere moment denk je mee over verbetering van toegankelijkheid van gebouwen. 

De technisch administratief medewerker onderhoud heeft een cruciale rol in de relatie tussen de huurder van gemeentelijke gebouwen en de gemeente enerzijds en in de relatie tussen marktpartijen ( o.a. aannemers en andere leveranciers) en de gemeente anderzijds.

 

Een overzicht van je takenpakket:

·      Storingen, klachten of onderhoudsaanvragen? Jij gaat ermee aan de slag en bepaalt hoe urgent de melding is. Na het invoeren in het softwareprogramma zet je de melding door naar de aannemer en bewaak je deadlines.

·      Je coördineert alle (onderhouds)contracten en houdt een scherp oog op alle kwaliteitsafspraken die onderdeel zijn van het contract. Ook maak je nieuwe (prijs)afspraken door offertes op te vragen.

·      Je coördineert onderhoudswerkzaamheden en zorgt voor een snelle, maar goede, afhandeling. Omdat je het afgeleverde werk controleert weet je zeker dat het goed opgeleverd wordt. 

 

Je hebt al enige ervaring opgedaan met (storings)onderhoud van gebouwen en hebt de ambitie om zelfstandig een bijdrage te leveren aan de instandhouding van gemeentelijke gebouwen, waaronder monumenten.  

 

Wat heb jij in huis?

Als eerste een goede portie enthousiasme en energie om jezelf verder te ontwikkelen. Je hebt (minimaal) een afgeronde MBO opleiding op bouwkundig/technisch gebied. Bij voorkeur beschik je over relevante werkervaring, maar je hebt in ieder geval affiniteit met onderhoud van gebouwen.

 

Je herkent jezelf in de onderstaande punten:

·      Omdat meldingen vaak verschillend zijn en een andere prioriteit kunnen hebben is het belangrijk dat je flexibel en nauwkeurig bent.

·      Als spin-in-t-web heb je een belangrijke rol tussen de huurders, de marktpartijen en de gemeente. Het is daarom belangrijk dat je zowel mondeling als schriftelijk communicatie vaardig bent.

·      Dankzij jouw proactieve houding kan je een goede service bieden richting de gebruikers van onze vastgoed. Zo lukt het je om iedereen tevreden te houden.

·      Je kan goed zelfstandig werken.

·      Proactief, service- en klantgericht.

·      Resultaatgericht.

·      Probleemoplossend vermogen.

·      Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

 

Gemeentelijke ervaring is een pre. Je werkt zelfstandig en vindt het leuk om contacten te onderhouden met de huurders van de gemeentelijke gebouwen. 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten