BIZOB

Freelance teamleider ruimtelijke ontwikkeling 24 uur

Geplaatst 11 dec. 2023
Project ID: YIS 9145815
Plaats
Reusel, Hybride
Uren
24 uur/week
Periode
4 maanden
Start: 25 dec. 2023
Einde: 1 mei 2024
Tarief
80 - 92 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 18 dec. 2023 10:15

Startdatum ; december/begin januari

Opdracht voor circa 4-6 maanden

Senior gezocht, schaal 11, richttarief Euro 92

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


We zoeken een enthousiaste en ervaren leidinggevende voor het opvangen van de rol als teamleider van de afdeling ruimtelijke ontwikkeling van de gemeente Reusel-De Mierden tot deze functie definitief is ingevuld. We gaan hierbij uit van ca. 4 tot 6 maanden.

De gemeente Reusel-De Mierden is een kleine plattelands gemeente met veel ruimtelijke opgaven. Zoals de transitie van het landelijk gebied, duurzaamheidsopgaves, woningbouw, economie en transformerende vakantieparken. Het team ruimtelijke ontwikkeling is belast met al deze ruimtelijke uitdagingen. Daarnaast is de gemeente aan het door ontwikkelen naar een nieuwe structuur met teamleiders.

Het team ruimtelijke ontwikkeling bestaat uit ca. 22 vaste medewerkers en een aantal ingehuurde medewerkers.

Deze teamleiders zijn zelfstandig verantwoordelijk voor alle inhoudelijke taken maar hebben ook alle personele verantwoordelijkheden. De belangrijkste taak van de teamleider is om aandacht te hebben voor de medewerkers en hun te coachen en te begeleiden in hun ontwikkeling. Hierbij zijn werken vanuit de bedoeling (samen doen) en planmatig/projectmatig werken aandachtspunten voor het team.

De komende periode zal in het teken staan van de organisatieontwikkeling dit vraag om een teamleider die rust en duidelijkheid geeft een baken waar medewerkers zich aan kunnen vasthouden. De organisatieontwikkeling willen we ook vooral samen met het team oppakken. Hierin zal de teamleider vast een begin maken door met het team te bepalen wat de ontwikkeldoelen worden van het team komend jaar.

Dus heb je ruime ervaring met leidinggeven, is het ontwikkelen van individuen en teams je 2e natuur solliciteer dan vooral en kom ons tijdelijk versterken in deze opgaven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten