Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance teamleider HR (zzp)

Posted Jun 22, 2022
Project ID: YIS 9116774
Location
Dordrecht , Zuid-Holland
Duration
6 months
(Aug 22, 2022 - Feb 22, 2023)
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Jun 29, 2022 10:00 AM

Aantal uren per week: 32 tot 36 uur

Duur: tm 31-1-2023 met optie op verlenging

Max all-in tarief: open op basis van functieschaal 13.

 

 

Jij bent verantwoordelijk voor de personele aansturing binnen het Cluster Stad. Hierin staat de ontwikkeling van teams en de medewerkers centraal. Jij bent de expert op het in-, door- en uitstroom proces, waarbij er een grote opgave ligt om nieuw talent aan Dordrecht te binden.

 

Cluster Stad

 

In verband met de afwezigheid van de huidige teamleider zijn we per direct op zoek naar vervanging. 

 

Wat ga je doen?

Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle p-vraagstukken m.b.t. in-, door- en uitstroom en verantwoordelijk voor: 

·      Administratief ondersteunen op HRM gebied, denk hierbij aan instroom, doorstroom en uitstroom processen.

·      Het coördineren van werving & selectie procedures;

·      Het voeren van arbeidsvoorwaardengesprekken;

·      Het begeleiden van verzuimtrajecten in samenwerking met het UWV.

·      Het stellen van de juiste vragen met betrekking tot de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers, zowel op vakmanschap alsmede werk en privé balans.

Naast de personele kant horen ook de bedrijfsvoering taken met betrekking de personele bezetting tot jouw taken. Vanuit de mogelijkheden kijk jij samen met de clustermanager hoe je een optimale dienstverlening en de inzet van capaciteit kunt organiseren. Je betrekt hierbij tevens de doelen die zijn gesteld ten aanzien van de organisatie ontwikkeling.

 

Wat neem je mee?

·      Afgeronde HBO opleiding;

·      AFAS kennis

·      Ervaring bij een gemeente of provincie

·      Minimaal drie jaar recente HR gerelateerde werkervaring.

Vanuit een open houding, leg je verbinding binnen het cluster en de bredere context van de organisatie. Je bent oprecht geïnteresseerd en weet wat er speelt bij medewerkers en opdrachtgevers. Op die manier vorm je een beeld van de verschillende belangen die er spelen. Je observeert, signaleert en creëert draagvlak door een goede onderlinge afstemming.

 

Waar kom je te werken?

Je komt te werken in het cluster Stad. Dit is een beleidsrijk cluster waar zo'n 130 medewerkers bouwen aan onze grote ambities. Deze functie valt rechtstreeks onder de verantwoordelijkheid van de clustermanager Stad

 

Wie zijn wij?

Dordrecht. Niet zomaar een stad. Een eiland. Een stad met verborgen kwaliteiten. Een stad waar bijzondere dingen gebeuren. Maar waarover Dordtenaren niet opscheppen. Een stad waarvoor je moeite moet doen. Om te zien wat er is en te weten wat er allemaal kan. Voor wie dat ziet en voor wie dat weet, is Dordrecht een inspirerende stad.

Samenwerken vindt Dordt belangrijk; in de regio Drechtsteden werken we met 6 andere gemeenten en enkele andere organisaties samen op het gebied van o.a. projectmanagement. Deze samenwerking is in ontwikkeling. Vanaf 2022 transformeert de gemeente Dordrecht naar een servicegemeente die diensten levert aan partners in de regio. Concreet betekent dit dat je veel samenwerkt met regionale partijen zoals het Servicecentrum Drechtsteden. 

 

Similar projects

+ Search all projects