Gemeenteprojecten

Freelance Stedenbouwkundige / stedenbouwkundig ontwerper

Geplaatst 27 mei 2021
Project ID: YIS 9095537
Plaats
Ridderkerk
Duur
5 maanden
(26 mei 2021 - 31 okt. 2021)
Uren/week
20 hrs/week
Tarief
75 - 90 €/month

De functie

Om een ziekteverlof van één van onze collega’s op te vangen, zijn wij op zoek naar een energieke en enthousiaste stedenbouwkundige / stedenbouwkundig ontwerper.


Je werkt binnen een team van landschapsarchitecten en stedenbouwkundigen binnen het team Ontwerp Ruimtelijke Kwaliteit. Je werkt in nauwe samenwerking met team overstijgende disciplines, zoals onder andere team Gebiedsontwikkeling en Haalbaarheid en team Ruimtelijk Ordening. Je werkt aan diverse projecten in de drie gemeenten die wij bedienen. Mogelijke projecten zijn het ontwikkelperspectief centrum Ridderkerk of de Omgevingsvisie Barendrecht. Je ondersteunt en ontlast je teamgenoten, die daardoor beter toekomen aan de langdurige projecten waar ze onderdeel van uitmaken. Verder vind je het leuk om bouwplannen te beoordelen en te motiveren waarom we daar vanuit stedenbouwkundige optiek juist wel of geen medewerking aan zouden moeten verlenen.


Functie-eisen

We zoeken een energieke en enthousiaste tijdelijke collega die zich in korte tijd thuis kan voelen in een nieuwe organisatie. Jouw aanwezigheid en werkzaamheden maakt het verschil tussen een overvolle agenda en een acceptabele werkdruk voor de overige teamleden. Je ziet snel welk werk je kunt oppakken. Je bent daarin ook pro-actief. Je luister naar de opdracht die we hebben en doet voorstellen voor de delen die jij daarvan op kunt pakken. 


De situatie waarin we momenteel zitten (werken vanuit huis), vraagt een behoorlijke mate van zelfstandigheid. Je kunt dus goed zelf werken. Je levert volgens afspraak je werk op en trekt op tijd aan de bel als er onduidelijkheden ontstaan.


Het is een pré als je weet hoe een gemeente functioneert en welke belangen spelen bij de diverse projecten waar je aan gaat werken. 


Tot slot beheers je ook de nodige softwarepakketten, als Illustrator, Indesign en Autocad. Deze pakketten gebruiken we voor het maken van onze ontwerpen en presentatieboekjes. Het is van belang dat je de meest gebruikelijke functies van deze pakketten goed beheerst. Er is namelijk weinig gelegenheid om training t.a.v. softwarepakketten te geven. 


We denken dat je voor bovenstaande competenties circa 3 jaar werkervaring moet hebben opgedaan. Afhankelijk van de persoon kan dit natuurlijk langer of korter zijn. We letten voornamelijk op de competenties en de persoon en in mindere mate op het exact aantal jaren werkervaring. 


Sollicitatie deadline is 04-6 om 15:00 uur


Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten