Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance senior projectleider ruimtelijke domein (zzp)

Geplaatst 13 mei 2022
Project ID: YIS 9114717
Plaats
GENNEP
Duur
1 jaar
(13 jun. 2022 - 12 jun. 2023)
Uren
32 uren/week
Tarief
100 - 115 €/hr
Sollicitatie deadline: 27 mei 2022 15:00

Startdatum zsm

Einddatum 1 jaar

Aantal uur: 32-36 uur. 4/5 dagen.

Tarief tussen de €100 en €115. Hoger tarief is bespreekbaar mits ook de kwaliteit van het cv het toelaat.

 

Wie zijn wij? 

Wij zijn Gennep, een kleine gemeente in de kop van Limburg omgeven door mooie natuur. Gennep ligt aan twee rivieren, de Maas en de Niers. Wij zijn een kleine en zelfstandige gemeente met alle voorzieningen op het gebied van wonen, werken en ontspannen. Ons gemeentekantoor is recent verbouwd en van alle gemakken voorzien.

De gemeente Gennep denkt van buiten naar binnen. We verminderen waar mogelijk de regels en werken mee aan initiatieven van onze inwoners. Dit doen we met een organisatie waarin de verantwoordelijkheden zo laag mogelijk liggen. Focus op coaching, een sterkere adviesrol, én investeren in een communicatieve organisatie. Dat is de koers die we als gemeente hebben uitgezet. Onze organisatie bestaat uit circa 140 medewerkers. Wij werken op een pragmatische manier en hebben korte lijnen naar het management en naar het bestuur. We doen dit op een informele manier.

 

Waar kom je te werken? 

De afdeling Omgeving bestaat uit de teams ontwikkeling en uitvoering. Je maakt onderdeel uit van het team ontwikkeling. Team ontwikkeling bestaat uit ca. 15 personen en houden zich bezig met ruimtelijk beleid en projecten. In een wekelijks teamoverleg houden we elkaar op de hoogte van belangrijke dingen waar je mee bezig bent. Dit vergroot de betrokkenheid bij elkaars werk en bij elkaar. Dat vinden we belangrijk in Gennep. In Gennep bestaat een groot gevoel van “we werken er samen aan” Daarnaast maak je samen met 3 andere collega’s onderdeel uit van het projectenbureau. Dit projectenbureau adviseert en ondersteunt de organisatie op het gebied van projectmatig werken.  

 

Jouw uitdaging

Je gaat als projectleider werken aan projecten die passend zijn bij de ambities van de gemeente Gennep. Denk hierbij onder andere aan de vele woningbouwprojecten. Daarnaast willen we ons centrum aantrekkelijk houden en zijn duurzaamheid en recreatie & toerisme speerpunten van onze gemeente. Ook vanuit deze beleidsvelden pakken we zaken projectmatig op. Gennep heeft een groot aantal betrokken inwoners die we steeds meer bij onze projecten willen betrekken. Hoe we dat gaan vormgeven wordt één van onze uitdagingen de komende jaren. 

 

Jouw profiel

·       Je beschikt over een relevante en afgeronde opleiding op HBO plus/WO niveau;

·       Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als projectleider;

·       Je bent kritisch en gaat voor het behalen van resultaten moeilijke gesprekken niet uit de weg;

·       Je bent sterk in formuleren en beargumenteren in woord en geschrift;

·       Je bent een resultaatgerichte verbinder en beschikt over politiek-bestuurlijke sensitiviteit;

·       Je bent zelfstandig, ondernemend en creatief en bent in staat een actief netwerk op te bouwen en te onderhouden;

  • Je bent in staat om de te schakelen tussen diverse belangen binnen de projecten en hierin keuzes te maken.

 

Wij bieden

We werken in een prachtige nieuwe kantooromgeving. We werken plaats- en tijdsonafhankelijk wat betekent dat je het thuiswerken en het op kantoor werken kunt afwisselen waarbij de werktijden flexibel zijn.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten